Hainlik babadan oğula Law da. Bence bu konuda çok tecrübeli. Şimdi düşündümde seride en çok bir yerlere ihanet eden kişi olabilir :SHain yok. Law'ın kurduğu master plan var. Tek kollu poşetlerden olmadığı için plan yapıyor Law.
Hainlik babadan oğula Law da. Bence bu konuda çok tecrübeli. Şimdi düşündümde seride en çok bir yerlere ihanet eden kişi olabilir :SHain yok. Law'ın kurduğu master plan var. Tek kollu poşetlerden olmadığı için plan yapıyor Law.
En güzelini yapıyor reis. En azından Oden'in vatanına ihanet etmesi gibi ihanet etmiyor. Hyogoro reise yaptığı ihaneti de unutmamak lazım. Law'ın yaptığı her hainlik iyiye hizmet ediyor. İyi olana hizmet ettiği sürecek hainlik = güzel bir şey.Hainlik babadan oğula Law da. Bence bu konuda çok tecrübeli. Şimdi düşündümde seride en çok bir yerlere ihanet eden kişi olabilir :S
Şu taklit meyvesi yiyen yaşlı adam yasuie yerine geçmiş olmasın. Yanlış hatırlamıyorsam en son bizimkilerin yanına gitmiş ve konuşmuş hemen sonrasında Orochi'ye gece yarısı çocuğunun yakalandığı söylenmiş ve sonrasında asılmıştı. Belki de yıllar önce Oden'in babasının ölümde yaptıkları tiyatronun bir benzerini yaptılar.Ya ortada bir hain yok, bunların elinde Viola benzeri gücü olan biri var ya da gerçekten bir hain var ve çok iyi gizlenmiş.
Benim Oden'den pek bir beklentim yoktu. Adam olsun yeterdi. Ama olmadı.Her karakter kusursuz ve hatasız işlenecek diye bir kaide yok. Beklentinizi karşılamayan her şeye muhalefet oluyormuşsunuz gibi geldi bana.
Taklit meyvesi olamaz.Şu taklit meyvesi yiyen yaşlı adam yasuie yerine geçmiş olmasın. Yanlış hatırlamıyorsam en son bizimkilerin yanına gitmiş ve konuşmuş hemen sonrasında Orochi'ye gece yarısı çocuğunun yakalandığı söylenmiş ve sonrasında asılmıştı. Belki de yıllar önce Oden'in babasının ölümde yaptıkları tiyatronun bir benzerini yaptılar.
Bentham'ın yediği doğru. Bak ben bir yorumda ikisinin farklı meyve olabileceğini okumuştum. Oradan aklımda kalmış.Taklit meyvesi olamaz.
Oden'i kimse aklayamaz zaten. Beyaz reyiz ve Racır sordu buna bir ihtiyacın var mı karşim diye.. Sonradan tek kişi yollasa haberci olarak akış hakisi ile kutsar Wano`yu Racır ve Beyaz reyiz.En güzelini yapıyor reis. En azından Oden'in vatanına ihanet etmesi gibi ihanet etmiyor. Hyogoro reise yaptığı ihaneti de unutmamak lazım. Law'ın yaptığı her hainlik iyiye hizmet ediyor. İyi olana hizmet ettiği sürecek hainlik = güzel bir şey.
Ya ona bile gerek yok. Atıyorum Marco kendi filosuyla gelse, Kaido "Haaaaa öptür Edward'ın itleri geldi plan yattı" der topuklarını vura vura kaçar. Edward'ın kana susamış katil olduğu dönemleri biliyor sonuçta. Roger ya da Edward'ın gelmesine gerek yok yani.Oden'i kimse aklayamaz zaten. Beyaz reyiz ve Racır sordu buna bir ihtiyacın var mı karşim diye.. Sonradan tek kişi yollasa haberci olarak akış hakisi ile kutsar Wano`yu Racır ve Beyaz reyiz.
Law'ın ihanetleri tartışılır kral. Denizcilere de ihanet etti sonuçta.. Yarın Lütfü'ye ihanet etse hakkında yorumları düşünmek istemiyorum
Yasuie hariç. Herifin kafa dümdüz olmuş elde avuçta birşeyi kalmamış ona rağmen Zoro'yu misafir edip neyi varsa paylaştı. Zaten babasını da sevmezdi Yasuie bunun..Ya ona bile gerek yok. Atıyorum Marco kendi filosuyla gelse, Kaido "Haaaaa öptür Edward'ın itleri geldi plan yattı" der topuklarını vura vura kaçar. Edward'ın kana susamış katil olduğu dönemleri biliyor sonuçta. Roger ya da Edward'ın gelmesine gerek yok yani.
Ayrıca Oden çok karaktersiz bir adam. Bir sene boyunca beraber gezdiği adamları misafirliğe davet etmeyen birisi. Misafirperverlik, yardım severlik fakiri Oden. Adamlar iki üç gün dinlensin erzak takviyesi yapsın. Roger'ın da vakti daha varmış zaten. Arkadaşlarını ülkeye davet etmekten aciz daha.
Bu Wano halkı kadar geri kalmış ve aç bir halk görmedim One Piece içerisinde. Kutsal Ejderleri püskürttükleri için övünüyorlar fakat boş övünç.
Aslında hiçbir fikrim yok, ama mangadaki bu olay bana ilginç geliyor; Kiku bana diğer olayları neden söylemediniz yerine neden Wano'ya geldiğinizi söylemediniz diyor.Kim olduğuna dair bir fikrin var mı peki?