Odeni en çok seven adam Denjiro. Yaptiysa da vardır bir bildiği Kyoshi... aman Denjiro reisinDenjiroda bir rahatlık varda hadi bakalım.
Odeni en çok seven adam Denjiro. Yaptiysa da vardır bir bildiği Kyoshi... aman Denjiro reisinDenjiroda bir rahatlık varda hadi bakalım.
Peki Oden ile savaşan Kaido ile günümüzdeki Kaido arasında güç farkı var mıdır sence?Kesmeyi başarmış dediğin Luffy'nin gözünün altındaki ufacık bir çizik gibi değil, böğrünü yarmış adamın bildiğin.
Animede girdiği triplere bakınca Kyoshiro çıkabilir gibi geliyor cidden ama görünüş olarak Zoro'nun ustasının neredeyse aynısı. Hangisi çıkacak bakalımOdeni en çok seven adam Denjiro. Yaptiysa da vardır bir bildiği Kyoshi... aman Denjiro reisin
Ahanda budur bence olan helal. Şimdide Odenin veliahtı Zoro kendini feda edecek bu ciğeri beş para etmezler için.Eh, bölümün olayı adamın düştüğü çaresizliği dibine kadar hissetirmekti zaten. Ne konuştuklarını da tam olarak bilmiyoruz ayrıca. Belki de hiçbir şey yapamayacağı bir mesele var ortada. Zaten karşı koymanın imkansız olduğu bir meselede yinede sana insanları koruyabileceğin bir şans veriliyor. En yakınındaki arkadaşlarına bile söylemiyor olayı. 5 yıl boyunca anlaşma sayesinde kimse Orochi tarafından öldürülmedi muhtemelen. Oden'in o hayat şeklinde devam etmesinin tek motivasyon kaynağı bu olabilir. Oden'in itibarı tamamen bitinceye kadar beklediler. Sonrasında da katliamlara başladılar işte. Halk hayatta olma sebebinin Oden'in Kaidolarla yaptığı anlaşma olduğunu bilmeden dalga geçti yıllarca Oden ile.
Şunu taa fb başlarında diyecektim ama Oden hype’ı o kadar yüksekti ki Oden fanları adresimi bulup evimin kapısına kırmızı X çizer diye korktum.Bu arada Odenin fb sinin herhangi bir bölümünde güzel kısımlar Oden kaynaklı değildi. Wb, Roger taşıdı hep. Şimdi bunlar gidince çöpe çıktı fb tabi.
Arada 20 küsür yıl var dostum, aksi bir ihtimal söz konusu değil bana göre.Peki Oden ile savaşan Kaido ile günümüzdeki Kaido arasında güç farkı var mıdır sence?
Sonuçta ciddi bir zaman dilimi var aralarında.
Oden fanlarına söyle karakterlerine ıq bağışı yapsınlar az.Şunu taa fb başlarında diyecektim ama Oden hype’ı o kadar yüksekti ki Oden fanları adresimi bulup evimin kapısına kırmızı X çizer diye korktum.
Bu kadar arabeske gerek yok bence.Bir gecede eğlence için konumunu terk ederek kimseye haber vermeden kaçan, elin adamının gemisinin zincirine tutunarak ülkesini Orochi'nin eline bırakan, uolda tanıştığı kadınlarla düşüp kalkıp çocuk yaptıktan sonra, aman da ailem hasta diyip, ailesini ülkesine geri getirdikten sonra, ülkesinin ne halde olduğunu gördüğü halde sürtmeye devam eden, gezip tozmaktan doyduktan sonra ülkesine dönüp "Ya benim bir koltuk vardı, bi geri verin de shogun olam" diyen bir tipten bahsediyoruz.
Gömülmeye bile layık değil adam, yatacak yeri yok.
Daha ne anlayacaz da yazacaz?