Kaptan Buggy'i unutmayalım lütfenRoger korsanları kendi gavatlıklarını açıklamasa da olur. Ace'ın idamına Shanks'tan başkası gitmedi. Roger korsanları gavat ki ne gavat Oden için mi gidecekler Wano'ya.
Kaptan Buggy'i unutmayalım lütfenRoger korsanları kendi gavatlıklarını açıklamasa da olur. Ace'ın idamına Shanks'tan başkası gitmedi. Roger korsanları gavat ki ne gavat Oden için mi gidecekler Wano'ya.
Ben Joy-Boy'un deniz kralları ya da fil kralı gibi bir varlık olduğunu çıkarmadım spoilerdan şahsen.Adam Joy boy eğer durum buysa.
Ne biliyim reenkarnasyon muhabbeti olunca. Naruto gibi işte.Ben Joy-Boy'un deniz kralları ya da fil kralı gibi bir varlık olduğunu çıkarmadım spoilerdan şahsen.
Babası devrim lideri, dedesi denizci kahramanı olmasına rağmen Luffy hala öyle. Tek sıradışılığı çocuk yaşta şeytan meyvesi yemiş olması. Şimdi mesih olması hiçbir şeyi değiştirmiyor ki Mesih olması kendi yaptıklarının sonucu.Tamam da bu olay işleri değiştiriyor ister istemez. Luffy her ne kadar ana karakter bile olsa, bir köyden çıkmış normal bir çocuktu :/
Öncelikle reenkarne oluyorlar bile denmiyor, reenkarne lafı nereden çıktı ki? Nesilden nesile geçen güç söz konusu, bu reenkarne demek değil ki? Naruto'da bildiğin ruhlar, kişilikler, güçler falan geçiyordu. Her karakter birbirine benziyordu yedikleri yemek dışında...Ne biliyim reenkarnasyon muhabbeti olunca. Naruto gibi işte.
Yani bu reenkarnasyon olayından memnun musunuz? Eğer olursa.Babası devrim lideri, dedesi denizci kahramanı olmasına rağmen Luffy hala öyle. Tek sıradışılığı çocuk yaşta şeytan meyvesi yemiş olması. Şimdi mesih olması hiçbir şeyi değiştirmiyor ki Mesih olması kendi yaptıklarının sonucu.
He ben zaten olursa dedim. Olmuyorsa hiçbir sıkıntı yok.Öncelikle reenkarne oluyorlar bile denmiyor, reenkarne lafı nereden çıktı ki? Nesilden nesile geçen güç söz konusu, bu reenkarne demek değil ki? Naruto'da bildiğin ruhlar, kişilikler, güçler falan geçiyordu. Her karakter birbirine benziyordu yedikleri yemek dışında...
Ortada reenkarnasyon yok yalnız, herkes benim gazıma geldi. O benim yorumumdu sadece :dYani bu reenkarnasyon olayından memnun musunuz?
Ne işi vardı sanki onun.Kaptan Buggy'i unutmayalım lütfen