Haha Bir anda böyle bir olay konuşulmaya başlanınca üzüldük yani. Umarım böyle basit bir şey yapmaz OdaOrtada reenkarnasyon yok yalnız, herkes benim gazıma geldi. O benim yorumumdu sadece :d
Haha Bir anda böyle bir olay konuşulmaya başlanınca üzüldük yani. Umarım böyle basit bir şey yapmaz OdaOrtada reenkarnasyon yok yalnız, herkes benim gazıma geldi. O benim yorumumdu sadece :d
Joy Boy, Luffy'den bile daha kral adammış. Öyle diyorlar demek ki daha fazlasını yapmış.Luffy başkalarıyla değil kendi aksiyonlarıyla anlam kazanıyor. Sayılan isimlerin hiçbiri luffy'nin yaptığının çeyreğini becerebilmiş adamlar değil.
Ben mi yazıyorum seriyi? Git yazana laf söyle.FB işi sıktı artık.
Yorumlara bi' girdim, ulan dedim spoiler mı kaçırdım 5 dakika başka spoiler aradım.Haha Bir anda böyle bir olay konuşulmaya başlanınca üzüldük yani. Umarım böyle basit bir şey yapmaz Oda
Bende anlamadım ya bir an. Fena halde bu olay konuşuldu dedim aha One Piece’e veda ediyoruz :/Yorumlara bi' girdim, ulan dedim spoiler mı kaçırdım 5 dakika başka spoiler aradım.
Zamanında herkes sırf hayata yaklaşımları benziyor ve bu yüzden benzetiliyorlar diye Luffy'yi Roger'ın reenkarnasyonu bekliyordu ki görüldüğü üzere alakları yok.Haha Bir anda böyle bir olay konuşulmaya başlanınca üzüldük yani. Umarım böyle basit bir şey yapmaz Oda
Böyle olsun biz de Kaptanımızı sonuna kadar destekleriz.Zamanında herkes sırf hayata yaklaşımları benziyor ve bu yüzden benzetiliyorlar diye Luffy'yi Roger'ın reenkarnasyonu bekliyordu ki görüldüğü üzere alakları yok.
Şimdi de Joy Boy bekleniyor. O da çıkmayacak. Muhtemelen bir lakap bu. Neşeli önder işte. Yaşasın önderlik biji biji Luffy!
Sen de abartıyorsun. Reenkarnasyon çıksa ne olacak. Bana sorarsan hiç de basit bir yaklaşım değil. Her kültürde yeniden doğması beklenen bir kurtarıcı, bir Mesih vardır. OP'a da gayet iyi yedirilmiş olur eğer çıkarsa.Bende anlamadım ya bir an. Fena halde bu olay konuşuldu dedim aha One Piece’e veda ediyoruz :/
Luffy Mesih'tir.Şu seriyi insanlar nasıl okuyorlar gram anlamadım Luffy her zaman seçilmiş kişiydi. Okuduğum en kaderci kurgulardan biridir One Piece ve bu kötü bir şey değil. Kader her zaman çok önemli oldu hem Luffy hem de Blackbeard için.