Yanlış bilgi o bence.Kaido’nun silüetini gören var mı?
Yanlış bilgi o bence.Kaido’nun silüetini gören var mı?
Kaçamak cevap verme yahu. Daha şimdiden olsun falan diyorsun bak geç bu tarafa ilerde ben demiştim falan dersin.Saklanmasına saklayalım ama hoş olmaz bence. Benzerlikler, benzer hedefler falan bunlar hep var olan şeylerdi zaten. Hiç gocunmadık o yüzden ama tam manası ile reenkarnasyon farklı bir hikaye.
@Yubashiri-sama
Şapka kardeşliği kurmuşlar negzel. :S
Aynen.Sıçışa az kaldı.Demiştim Bleach Nardo falan halt edecek OP’un yanında.
Zaten öyledir ya. Joy Boy diye isim mi olur?Hazinenin sahibinin adı: Joy Boy.
Hazinenin adı: Laugh Tale.
Her ne kadar hazineye adını veren Roger de olsa, isimler arası bir ilişki var gibi.
Neşeli Çocuk, Gülünç Masal.
Belki Joy Boy da lakap veya unvan gibi bir şeydir.
Lütfen öyle olsun.
Yok kaçamak değil ya net olarak olmaz diyorum zaten. O açıklamayı mangakanın bu işlere neden girmeyeceğini açıklamak için yaptım. Söylediğimin tersi çıkarsa da çıksın çok da önemli değil zaten. :/Kaçamak cevap verme yahu. Daha şimdiden olsun falan diyorsun bak geç bu tarafa ilerde ben demiştim falan dersin.
Ya tabi reenkarnasyon hoş olmaz. Ama adamın tayfasının üyeleri benzetince benzerlikler fazla benzer oluyor.
Sen biliin. Ama kurtuluşun tek yolu var. Naruto konusuna ; ya arkadaş bu seriye bayılıyorum yaaa. Hep buna benzer şeyler çıkıyor herkes özenti falan diye yazarsın.Yok kaçamak değil ya net olarak olmaz diyorum zaten. O açıklamayı mangakanın bu işlere neden girmeyeceğini açıklamak için yaptım. Söylediğimin tersi çıkarsa da çıksın çok da önemli değil zaten. :/