Vinsmoke oluyor, Monkey oluyor da, Joy Boy niye olmasın?Zaten öyledir ya. Joy Boy diye isim mi olur?
Son düzenleme:
Vinsmoke oluyor, Monkey oluyor da, Joy Boy niye olmasın?Zaten öyledir ya. Joy Boy diye isim mi olur?
Benim anladığım Luffy deki herkesi yanına çekme gücü Roger de yok. Bu yüzden kemik kadroyla hazineye ulaşmak yetersiz oldu.Benim anladığım Roger Joy Boy'un iradesine sahip değilmiş.
vakit gelmemiş çok erkendik diyorlar olm irade nerden çıktı lan :SBenim anladığım Roger Joy Boy'un iradesine sahip değilmiş.
O güç olsa da bir şey yapamaz. Antik Silah olacak deniz prensesi doğmamış daha. Oda bu olayı tamamen kadere ve seçilmişliğe bağladı.Benim anladığım Luffy deki herkesi yanına çekme gücü Roger de yok. Bu yüzden kemik kadroyla hazineye ulaşmak yetersiz oldu.
Luffy ise geçtiği her yerden müttefik edinip büyük bir olay başlatacak.
Bakalım işler ilginçleşiyor.Benim anladığım Luffy deki herkesi yanına çekme gücü Roger de yok. Bu yüzden kemik kadroyla hazineye ulaşmak yetersiz oldu.
Luffy ise geçtiği her yerden müttefik edinip büyük bir olay başlatacak.
Kesin olan tek şey Roger de bir şeylerin eksik olduğu, hazine ve dünyanın tarihini omuzlamak için.
Güzel olmaz. Üçü birbirine girse daha güzel.Joy Boy-Roger-Luffy
?-Xebec-Teach
Teach ile Luffy bir olup IM’e girerlerse mükemmel olur.
Büyük ihtimalle öyle olucak.Joy Boy-Roger-Luffy
?-Xebec-Teach
Teach ile Luffy bir olup IM’e girerlerse mükemmel olur.