Ulan bu Ace malını Roger in tayfadan biri baksa KK olurmuş, baştan iş yaş Garp a vermek ne ? Dadan baktı asdkjasjlfskdlk Reyli ne halt ediyormuş o sırada acaba? Hikayede kopukluklar varda ben anlamadım.
Sakazuki heves öldürücü bence. İrade katliamcısı. xdSakazuki Yeni Dünya'nın sefiridir.
Eğer öyleyse Sengoku’nun çakallığı bu iş. Adama yemek vermemişler demek ki. Ama güzel taktik yarın bir gün Luffy’i yakalayıp yemek vermeseler idam etmeye gerek kalmaz Luffy’i. İşte boşuna Fikir adamı değil Sengoku.Yanlışın var ağa babalık ölmeden önce Akainun'un gögsüne yediği darbe öncesi karnını tutuyor meğersem karnı açıkmış biz kalbini tuttuğunu sanmışız ama karnı açıkmış meğerse o darbeyi yemese karın açlığından çok şey değişirdi MF'de Karnı aç olmasa MF GG olmuştu şuan.
Vallahi güzel taktik mesajı editledim bu arada.Eğer öyleyse Sengoku’nun çakallığı bu iş. Adama yemek vermemişler demek ki. Ama güzel taktik yarın bir gün Luffy’i yakalayıp yemek vermeseler idam etmeye gerek kalmaz Luffy’i. İşte boşuna Fikir adamı değil Sengoku.
Aynı yöntemin Luffy için de uygulanması gerek o zaman. Luffy'nin de 3 yıl filan anne karnında durması gerek Ace gibi. Ace'ten 3 yıl fazla.Ciddi ciddi Luffy Roger'ın çocuğu çıkarsa şaşırmam şu bölümle birlikte.
Aşağıda da farklı bir bakış açısı var bak. xd@RedTeroR Bu bölümle beraber bi 2 ay daha uğramaz buralara
Luffy'nin cenazesinin kalktığı bölüm. Toprağı bol olsun.
O kendi hayal dünyasında takılıyor işte elleşmeyin ona insanlar onu ciddiye alıyor sanıyor :Aşağıda da farklı bir bakış açısı var bak. xd