Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 968 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bu Ace malını Roger in tayfadan biri baksa KK olurmuş, baştan iş yaş Garp a vermek ne ? Dadan baktı asdkjasjlfskdlk Reyli ne halt ediyormuş o sırada acaba? Hikayede kopukluklar varda ben anlamadım.
 
Yanlışın var ağa babalık ölmeden önce Akainun'un gögsüne yediği darbe öncesi karnını tutuyor meğersem karnı açıkmış biz kalbini tuttuğunu sanmışız ama karnı açıkmış meğerse o darbeyi yemese karın açlığından çok şey değişirdi MF'de :D Karnı aç olmasa MF GG olmuştu şuan.
Eğer öyleyse Sengoku’nun çakallığı bu iş. Adama yemek vermemişler demek ki. Ama güzel taktik yarın bir gün Luffy’i yakalayıp yemek vermeseler idam etmeye gerek kalmaz Luffy’i. İşte boşuna Fikir adamı değil Sengoku.
 
Herkes Korsan Krallık kader, kehanet falan demiş. Ben en çok bir "D" olan Karasakalin bu kehanetteki konumunu merak ediyorum. Luffy, Shanks, Ace hıkaye kilit adam Marshall D. Teach'tir. Ace'in ve WB'nin ölümü ve yeni dünyanın karmasa içine girmeside onun yüzünden.
 
Ciddi ciddi Luffy Roger'ın çocuğu çıkarsa şaşırmam şu bölümle birlikte.
Aynı yöntemin Luffy için de uygulanması gerek o zaman. Luffy'nin de 3 yıl filan anne karnında durması gerek Ace gibi. Ace'ten 3 yıl fazla.

Ayrıca Luffy'nin küçüklüğü huyu suyu resmen ben Garp'ım diye bağırıyor. Luffy'nin yaşlılığı Garp, Garp'ın küçüklüğü Luffy resmen. Roger'ın olma şartı da yok zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık