Robin olayını da şimdi çözdüm. Robin'in gittiği köprü var demiş meğer. Translate kullanmanın azizliği.Doğru diyorsun. Nedense hiç aklıma gelmedi.
Robin olayını da şimdi çözdüm. Robin'in gittiği köprü var demiş meğer. Translate kullanmanın azizliği.Doğru diyorsun. Nedense hiç aklıma gelmedi.
Bildiğim kadarıyla mangastream çevirmiyor.Şuanlık kimse bilmiyor , hangi gün olursa , artık One piece her hafta o gün gelecek internete yüksek ihtimal.Bölümün ne zaman olacağı belli oldu mu?
Elime düştünüz şimdi.Bölümün ne zaman olacağı belli oldu mu?
Toki ve Clover hariç şimdilik tutmuş verdiklerin. Bunlar da çıkar belki.Robin olayını da şimdi çözdüm. Robin'in gittiği köprü var demiş meğer. Translate kullanmanın azizliği.
Mangastream çevirmiyorsa internete ne zaman düşecek o da belli değil. Sabit bir gün olmama ihtimali bile var yani.Bildiğim kadarıyla mangastream çevirmiyor.Şuanlık kimse bilmiyor , hangi gün olursa , artık One piece her hafta o gün gelecek internete yüksek ihtimal.
Zuhahaha salça kesmez seni büyük ihtimalElime düştünüz şimdi.
Clover yoktur. Robin varsa o da vardır diye kendim eklemiştim.Toki ve Clover hariç şimdilik tutmuş verdiklerin. Bunlar da çıkar belki.
O zaman veren kişi hala doğru veriyormuş sana.Clover yoktur. Robin varsa o da vardır diye kendim eklemiştim.