Oden degil, Roger diyor onu.Odenin bahsettiği önemsiz kitabe Joyboyun özür mektubu oluyor o zaman.
Oden degil, Roger diyor onu.Odenin bahsettiği önemsiz kitabe Joyboyun özür mektubu oluyor o zaman.
Örneklemen doğru değil. Luffy'nin neden güçlü olduğunu değil, KK olma yolundaki şansının fazlalığını konuşuyoruz. Mesela en verimli rotayı seçmesi gibi, Robin ile hemen karşılaşması gibi, Punk Hazard'da işine çok yarayacak Wanolularla karşılaşması gibi. Bunlar Luffy'yi sonuca diğer herkesten beş kat hızlı götürecek şeyler.Luffy'nin kıyasını Roger ile yapmak haksızlığın daniskası. Luffy ancak diğer ana karakterler ile kıyaslanabilir. 17-19 yaşında tüm yonkoları, güçlü kudretli karakterleri gören Luffy ile Roger kıyasına karşı çıkıyorum. Bunu soran ben ortamı mı germiş oluyorum? Soru sormak ortamı germek oldu herhalde ama düzgün yaz diyen sevgi böceği. Ne güzel.
Plot armor karakterin korunması. Olumsuz anlamda kullanılır her daim. Bende sıkıntıya daha çok girdiği için daha çok bundan muzdarip diye anlatmaya çalışıyorum ama kime işte.
Yine de ne demek, Roger her şeyi sıfırdan yapıyor. 800 yıldır kimsenin yapamadığını. Ondan önce bırak Laugh Tale'i, Lodestar'a bile ulaşabilen yok. Bütün takdirleri hak ediyor ve onun yaptığına erişebilecek kimse yok şu an seride.Yine de Roger yaptıklarıyla hepsinden ötede gösteriyor kendini. Boşuna Chinjao'ya 4 Yonkou ve Amiral'leri aşıp Roger'ı geçebileceğini mi sanıyorsun diye söylenmemiştir.
Büyük adamdı reyiz ama asıl olay sonrasında başlıyor. Belki de o yüzden güldü. Ulan biz son diye geldik ama asıl başlangıç burasıymış gibisinden.Yine de ne demek, Roger her şeyi sıfırdan yapıyor. 800 yıldır kimsenin yapamadığını. Ondan önce bırak Laugh Tale'i, Lodestar'a bile ulaşabilen yok. Bütün takdirleri hak ediyor ve onun yaptığına erişebilecek kimse yok şu an seride.