Farklı dilde daha iyi bir tarama.Bink Sake şarkısınında bence bir geçmişi çıkacak kesin öyle hissediyorum kayıp yüzyılla ilgili...
Bu arada şu an dışardayım Türkçe bölüm akşam gelir. Duyurulur.
Senin de her hafta "en beğendiğin" bir şey çıkıyor be Kuroro'cuğum, "en"in bir anlamı kalmayacak böyle :dEn çok etkilendiğim manga çizimleri arasına girdi Roger’ın güldüğü kısım. Oda döktürmüş helal olsun.
GL olayı hikaye artık, Bigmom'dan bu bölüm kitabeyi çalmışlar diye geçti. Fethetme gibi bir durumun olmadığı zaten Mom'un konuşmasından sonra ortaya çıkmıştı artık kesinlik kazandı.GL'yi fethetmenin ne demek olduğu anlaşıldı. WB kafasına göre takılıyor ve Roger'la güç denk olmasına rağmen ilgisini çekmediği için engel olma yolunu seçmemiş. Hatta Poneglyph hediye etmiş. Shiki zaten Roger'a yenildi. BM, Kaido o kadar güçlü değil henüz. Xebec de birkaç yıl önce yenildi. Sorun çıkaracak başka korsan yok.
Poneglyph çevirisi yanlış, yeni konulan bölümde yok.GL'yi fethetmenin ne demek olduğu anlaşıldı. WB kafasına göre takılıyor ve Roger'la güç denk olmasına rağmen ilgisini çekmediği için engel olma yolunu seçmemiş. Hatta Poneglyph hediye etmiş. Shiki zaten Roger'a yenildi. BM, Kaido o kadar güçlü değil henüz. Xebec de birkaç yıl önce yenildi. Sorun çıkaracak başka korsan yok.
Kuroro en'leri dizdikçe birer kere daha okuyorum ulan acaba ben mi bir şey kaçırdım da böyle gaza gelemedim diye. :/Senin de her hafta "en beğendiğin" bir şey çıkıyor be Kuroro'cuğum, "en"in bir anlamı kalmayacak böyle :d
Aynen, kesinlik kazanması önemliydi yine de.GL olayı hikaye artık, Bigmom'dan bu bölüm kitabeyi çalmışlar diye geçti. Fethetme gibi bir durumun olmadığı zaten Mom'un konuşmasından sonra ortaya çıkmıştı artık kesinlik kazandı.
WB'nin adı bile geçmiyor mu yani?Poneglyph çevirisi yanlış, yeni konulan bölümde yok.