Onun son versiyonu şu.Roger tokadı vurdukça vurmuş sonra da elinden Oden’i almış ezik Wb diyen @Yubashiri-sama hala burada mısın ?
Roger tokadı vurdukça vurmuş sonra Oden almış makası
Onun son versiyonu şu.Roger tokadı vurdukça vurmuş sonra da elinden Oden’i almış ezik Wb diyen @Yubashiri-sama hala burada mısın ?
O kadarlık bir denklik var ama ölümüne bir kapışma olmadığı için sonuç ne olur o da belli değil gibi. Ya da bu yara ne zaman açılacak o da önemli.Bunu göstermek isteyen Oda'yı tutan kim?
Bunu göstermek isteyen Oda'yı tutan kim? Aynısını sana da sorayım. Bir taraf ölmeden de, ufak da olsa diğerini üstün gösterebilir. Neden göstermiyor?
Tıpkı dövüşleri gibi.Wb fanları xd Dalgasına yazdım hem. :/ Roger-Wb tartışmaları hep sonuçsuz kalacak.
Gerçi daha bölümün tamamı da çıkmadı. Bu arada, bu kadar dostane takıldıktan sonra o derece yara verecek bir başka savaş yapmaları da saçma geldi bana. Sence nedir mantığı?O kadarlık bir denklik var ama ölümüne bir kapışma olmadığı için sonuç ne olur o da belli değil gibi. Ya da bu yara ne zaman açılacak o da önemli.
Öyle mi demiş akjhsdkasdaRoger tokadı vurdukça vurmuş sonra da elinden Oden’i almış ezik Wb diyen @Yubashiri-sama hala burada mısın ?
Roger'ın WSS ünvanı çıkmazsa daha büyük rezalet, nereden kim uydurmuş bu WSS kılıçustası ünvanınıKılıç ustası Mihawk yese o slashı rogerdan büyüksün abi der ünvanından vaz geçerdi. Bu bölüm bitirmiştir kılıç ustalarını ruhlarına fatiha.
Roger, WBnin karıyı alıp Ace'i doğurtmuştur.Gerçi daha bölümün tamamı da çıkmadı. Bu arada, bu kadar dostane takıldıktan sonra o derece yara verecek bir başka savaş yapmaları da saçma geldi bana. Sence nedir mantığı?
Ben de onu diyorum Luffy'e korsancilik oynuyor diyorlardı ama Luffy sürekli ölüm tehlikesi altında idi rakipleri de genelde kendinden güçlü ve tecrübeli idi.Bakalım tam olarak bölüm çıksın ama bu haliyle çok rezil.
Neden günelrce dövüştüler ne oldu da dövüşü bırakıp paylaşıma geçtiler ? Daha önceden Roger ve WB arasında geçen bir konuşma var mı yada bir birlerine olan tavırları nasıl. Sonuç olarak bu iki adamın dövüşlerinin çok daha şiddetli ve ölümcül olmasını isterdim. Roger'in Oden'in ayağına kapanması ise tamamen bir saçmalık. Ne gerek var, Zoro ile benzerliğine mi vurgu yapıyor
Haklı çıkmanın gururunu yaşıyorum şu an. Rahatsız etmeyin.