Oda işte, beğenemedin mi?@amaneden
Gitsin de Hyo dededen eğitim alsın öyleyse. Bu arada o avatar ne ya? :S
Oda işte, beğenemedin mi?@amaneden
Gitsin de Hyo dededen eğitim alsın öyleyse. Bu arada o avatar ne ya? :S
Zoro da aşacak. Yeni konu açtım bir bak istersen.@Raiden
Bende onu diyorum zaten,Alpa öyle diyorki sanki Luffy tekniği öğrendiği gibi bu ikili gibi kullanacak.Bu ikili dışında yonkoularda dahi görmedik,anca seri sonu Luffy aşar o sevyeyi bence.
Düşünsene Luffy o teknik ile Gattling yapıyor G4 formunda...@Raiden
Bende onu diyorum zaten,Alpa öyle diyorki sanki Luffy tekniği öğrendiği gibi bu ikili gibi kullanacak.Bu ikili dışında yonkoularda dahi görmedik,anca seri sonu Luffy aşar o sevyeyi bence.
KK olmak istediği hala daha ortaya çıkmış bir şey değil nerde diyor?Hastalığı dövüşe etki etti, bitti.
KK olmak istemiyordu, bitti.
Roger öndedir, bitti.
Roger karpuz kesecek, yaracak Reis, Bitti.
KK ezmiş geçmiş, gücüyle geçmiş WB'yi Bitti.
Daha ne olsun Reis xD
Sadece Teach olsa yine iyi.Şurdaki Wb Mf’ye girse Teach canlı çıkamazdı oradan.
Cidden Roger’in bütün gücüyle vurduğunu veya ciddi yara açacak bir saldırı yaptığını mı düşünüyorsun? Roger Oden ile görüşmek için can atıyor ve onu alabilmek için secdeye iniyor yani ona ciddi zarar verecek hiçbir şey yapmaz Roger.Kaido bir tane vurdu Luffy tek yedi.
Roger bir tane vurdu Oden'de hafif yaralar vardı. Oden'i hafife almayın Roger'dan isimli saldırı yiyip ayakta kalmak herkesin harcı değil.
KK olmak istediğiyle ilgili bir ibare yok ki bölümde büyük ihtimal orada "denizlerdeki en özgür kişi olacağım" tarzında bir laf söylüyor. Sen Ray-san'a yalancı mı diyorsun?Hastalığı dövüşe etki etti, bitti.
KK olmak istemiyordu, bitti.
Roger öndedir, bitti.
Roger karpuz kesecek, yaracak Reis, Bitti.
KK ezmiş geçmiş, gücüyle geçmiş WB'yi Bitti.
Daha ne olsun Reis xD