Wano kapalı ülke, hiçbir haber ulaşmıyor dışarıya. O yüzden Oden'i kurtarmaya yetişememiş olması doğal olurdu. Ama bir şekilde Kaido'nun oraya çöktüğü haberi yayılmıştır ve WB de Oden'in başına bir şey geldiğini anlayarak Kaido'ya saldırmıştır Bu kurgu, daha önce söylenen bir şeyi doğrular ve gördüğümüz başka bir şey ile de örtüşür.WB reyiz baya büyük bir adam şakayı bir kenara bırakırsak ama hala bu Oden'e yardım etmeme konusunda nasıl bir hikaye bulacak Oda merak ediyorum.
Edit: Roger'ın da kişiliği değişecek gibi. Burdaki Roger ile ölen Mink'e ( ismini unuttum) konuşma yapan Roger arasında fark var gibi duruyor.
Edit2: Ayrıca Shanks bu önümüzde olması muhtemel olan savaşta göz yarasını almayacak.
https://mangalife.us/read-online/One-Piece-chapter-958-page-4.html
Law'un, "Yonkolar bölgeleri için Beyasakal ile bile dövüştüler" demesi ve Beyazsakal'ın Roger'dan sonra göğsüne aldığı diğer yaralar.
Episode 0'da, yani şu andan 22 yıl öncesinde Shiki ile otururken de sadece Roger'dan aldığı yaralar görünüyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Büyük ihtimalle Oden'in ölüm haberi ulaştığında tüm tayfayı toplayıp saldırdı ve Kaido'dan o yaraları aldı.
Alpacım sen bunu irdeleyip bir konu açarsın bence.