Abartmış olmamak için tekniksiz girdi Oden. Beyazbıyık bunu bile zor karşıladı. Bir de teknik yapsa Akainu gibi delik açardı.
Abartmış olmamak için tekniksiz girdi Oden. Beyazbıyık bunu bile zor karşıladı. Bir de teknik yapsa Akainu gibi delik açardı.
Güzel.Biraz da ben bukeyim
WB 12 ile 21'i anca durdurabildi
WB de ayaklarını bir pergel misali açarak yerden bacakları vasıtasıyla güç alıyor. Oden ise havada serbest.Oden koşarak geldiği için hızından ötürü kazandığı momentumu göz ardı ediyorsun
Havada serbest değil ki. Kazandığı hızdan ötürü baya free güç uyguluyor bisentoya. Oden hilebazlığını konuşturmuş. #OroçiazbileyapmışGüzel.
WB de ayaklarını bir pergel misali açarak yerden bacakları vasıtasıyla güç alıyor. Oden ise havada serbest.
Onun cevabını verdik zaten. #AkainuAzBileSöylemişHavada serbest değil ki. Kazandığı hızdan ötürü baya free güç uyguluyor bisentoya. Oden hilebazlığını konuşturmuş. #Oroçiazbileyapmış
Bunu Kaido savaşında anlarız. Hileyle çorba olduğunu sanmıyorum.Wano yerle bir olur ama Oden'e bir şey olmaz. Sıkıntı orada.
1- Ben öyle bir şey demedim. Sadece demek istediğim ne kadar tümen komutanlığı yapmış olsa da, diğer üyeler gibi davrandığını düşünmüyorum. Ve bundan dolayı öyle dedim. Ayrıca tümen komutanı olması karaktere eksi olacak bir şey değil. Dediğim gibi kimler nerelerde takılmışOden tümen komutanı ama aynı zamanda ittifak üyesi değil mi? Yav sizin şu savunduğunuz karakterlere toz konmasın diye olayları bükmeniz yok mu, onları okumak seriyi okumaktan daha keyifli valla.
Katılma şekli neyi belirliyor? Ailem olsun, bir yere ait olayım düşüncesi ile o tayfaya katılıp tümen komutanı olan ile denizlere açılayım, dünyayı göreyim amacıyla tayfaya katılıp tümen komutanı olan arasında ne fark oluyor? Herkesin illa ki amacı farklı zaten. Ki tartıştığımız konu Oden'in adamlığı falan değil bu arada. Mesajın ona yönelik gibi biraz. Wb'nin tayfaya dahil oldu diye bu adamın adamlığını niye eleştireyim ki hem.
Oda bu bölümde bize Oden'in çok güçlü olduğunu gösterdi. Oden hakkında konuşmadan önce iki kere düşünmek lazım artık. Gerisini zamanla göreceğiz.Bunu Kaido savaşında anlarız. Hileyle çorba olduğunu sanmıyorum.
Zaten WB herkese tek atamıyor. Amiraller de onu dondurdu, deldi, yaktı biliyorsunuz. Kendisine her saldıranı anında patates edemiyor. Oden de çöp olmadığından hemen harcanmıyor.