Zoro’nun Luffy’nin emri altında olduğunu inkar etmek de ne bileyim..
Ben her zaman Luffy'yi severdim. Hatta seriye ilk başladığım zamanlar Luffy en sevdiğim karakterdi. Sonradan Zorocu oldum.Yumuşak karnımızı biliyorsun.
Genele seslenmesi lazım tabi.
Hahaha, takılıyorlar ya. Zoroculuk böyle bir şey.Alt tarafı bir de Luffy'nin kaptan olduğunu söylüyorsun.Ayan beyan ortada olan bir durum. @Roronoa Zoro
Ben foruma aktif girmediğim zaman herkesi severdim.Ben her zaman Luffy'yi severdim. Hatta seriye ilk başladığım zamanlar Luffy en sevdiğim karakterdi. Sonradan Zorocu oldum.
OkeyHahaha, takılıyorlar ya. Zoroculuk böyle bir şey.
Sen Oden'i sevdin mi?Ben foruma aktif girmediğim zaman herkesi severdim.
2 yıldan sonra eski Luffy'i çok özledim.
Hadi ya. Kanitlasana bu dediğiniZoro’nun Luffy’nin emri altında olduğunu
Katılıyorum. Çünkü iki tayfada bulunmuş olması bu adamın normal emir eri olmadığını gösteriyor zaten. Yani Oden’i bir korsandan ziyade bir gezgin gibi düşünmek lazım.Adam Roger'a bile shogun olmak istediğinden ve diğer amaçlarından bahsediyor. Birileriyle yolculuk etse bile kendi idealleri var, buradan gayet anlaşılıyor geçici olarak bu korsanlarla birlikte yolculuk ettiği. Geçici olarak birileriyle yolculuk eden bir adamın, gemisine bindiği kişinin emir uşağı olacağını beklemiyorum.
Sanji daha Luffy'nin emri altında değil Zoro neden olsun?Zoro’nun Luffy’nin emri altında olduğunu inkar etmek de ne bileyim..