Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 962 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hee ben öyle düşünüyorum ama Luffy söyler ama Zoro kafasına uyuyosa yapar. Hatta tam tersi bazen Zoro Luffy'e ve tayfaya ne yapmalarini söylüyor. Yani Luffy'i manipule ediyor.
O ayrı bir şey canım. Bizim tayfada çok oluyor öyle şeyler. Sonuçta kaptan belli.
Admin olduktan sonra çok bozuldu. İhraç edilmesi lazım.
Zoro aslında Zetsu. Luffy'yi kullanıyor.

Nasıl reis? :ehe:
 
Böyle bir şey olması gerçekten olası. Çünkü adam Roger’ın gemisine geçiyor denildiği gibi ve orada ki konumu da baya sağlam. Yani kimsenin adamı gibi davranmıyor gerçekten. Wb’nin gemisinde tümen sistemi olduğu için onunla yolculuk ederken tümen komutanlığı yapmıştır işte laf olsun diye.
Adam Roger'a bile shogun olmak istediğinden ve diğer amaçlarından bahsediyor. Birileriyle yolculuk etse bile kendi idealleri var, buradan gayet anlaşılıyor geçici olarak bu korsanlarla birlikte yolculuk ettiği. Geçici olarak birileriyle yolculuk eden bir adamın, gemisine bindiği kişinin emir uşağı olacağını beklemiyorum.
 
Bir de Oden amaçlarından ideallerinden geçmişteki bütün büyük korsanlara bahsetmiş, geçmişte birlikte olduğu korsanlardan büyük bir yardım da gelebilir, Oden'in hayallerini gerçekleştirmek için.
 
wb tayfası ve yaşlarına değinilmiş wb 10-15 yaşlarında olan marco jozu filan onlarla mı roger-ın tayfaya meydan okuyordu wb ve roger çok sık savaştıkları söylenmişti yoksa oden tek başında roger tayfasına kafa mı tutuyordu doğru çıkarsa şaşırmam ya da wb-nin eski dostları tayfası filan mı var garip bir olay
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık