Ben çorba olmak için doğmuştum zaten diyo çocuğu ve kin kaçarken.
Kaido direkt kendi söylüyor "Dünyanın gördüğü en büyük savaşı çıkartacağım" diye, baktı WB Marineford'u basacak, ulan dur çekmeye çalışıyor gibi duruyor :d
Evet, o kısmı yanlış hatırlamışım. Hatırlatma için teşekkürlerMarinefordayken değil. Yolunu kesmeye kalkıyor Kaido.
Zoro, o kılıç olmadan da dünyanın en güçlüsü olmak istiyordu. Kılıç sadece simge. Yarın o kılıç kırılsa hayalinden vaz mı geçecek sanıyorsun?O zaman Zoro’nun amacı kalmaz.
Kılıç değil kızın canlı olması mevzuyu değiştirir.Zoro, o kılıç olmadan da dünyanın en güçlüsü olmak istiyordu. Kılıç sadece simge. Yarın o kılıç kırılsa hayalinden vaz mı geçecek sanıyorsun?
Değiştirmez. Kız varken de söz verdi zaten. Ölmesi de bir şeyi değiştirmez. Varlığı da değiştirmedi.Kılıç değil kızın canlı olması mevzuyu değiştirir.
Kılıcın kırılması birçok şeyi değiştirebilir. 3.kılıç aynı zamanda Kuina'nın da hayalini taşımasını sağlıyor.Zoro, o kılıç olmadan da dünyanın en güçlüsü olmak istiyordu. Kılıç sadece simge. Yarın o kılıç kırılsa hayalinden vaz mı geçecek sanıyorsun?
Bencede mevzuyu değiştirir, Zoro daha çok gaza gelir. Olumsuzluk değil de daha olumlu bir sonuç ortaya çıkartır benceKılıç değil kızın canlı olması mevzuyu değiştirir.
Henüz yayınlanmadı. Muhtemelen gece gelecek.Türkçe çevirisi yayınlandı mı? Bakamadım bilgisi olan var mı?
Teşekkürler ustaHenüz yayınlanmadı. Muhtemelen gece gelecek.