Bizden birine bir şey yapılırsa bunu bütün dünya bilmelidir
Marco
efsane sözlerde bugün
Marco söylemiş işte.Doğrudan bir tayfa üyesine zarar gelirse yada yakalanırsa sahipsiz mi sandınız diyerek kurtarmaya gidiyorlar.Onun dışında kişilerin ülkesi kendini bağlar.Ancak kendisinin kaptana dil dökmesi lazım gidip el atalım diye.Ace muhtemelen Wano için beyazsakalla konuşacağından dolayı sonra geleceğim dedi.
Geçmişte Wano'ya ne olduysa beyazsakallık bir durum yok.Öyle her adamının memleketini kurtarmaya gidecekse işi var yani nasıl imparator olup bölgesini savunacak.Hani yapmaya bile kalksa iş işten geçtikten sonra eyleme geçer Oden çorba olduktan sonra.
Thatch olayı da benzer.Demir kural öldürürsen cezası ağır olur gemide.Karasakal da bunu bildiği için dünyanın öbür ucuna kaçıyor.Böyle adamları illa kovalarız diye bir kural yok yakalarsak cezasını veririz kuralı var.Bir tek Ace sindiremiyor yok kovalayacağım diye tutturuyor onda da içimde kötü his var diye istemiyor Wb.Sıradan biri olsa teach belki kendi bile desteklerdi.
Burda asıl Izo'nun problemi.Eleman ülkesini umursamadan ardına bakmadan denizlere gitmiş gibi görünüyor.Beyazsakal tayfasını topluca oraya gitmek için ikna etmesi lazım.
Siz Luffy'den alışmışsınız ama büyük korsanlar kurtarıcı değiller.
Balıkadam adasına bile Poseidon'un hatrına yardım ediyordu.Galiba kendi istemiş gel himayene al çapulcu tayfasını uzaklaştır diye.Oden istese oraya da yardım ederdi ancak istemedi muhtemelen kendim hallederim dedi onurlu samuray.