Ortamlarda her evladım eşit desin :dBabalığa olan saygım arttı. Şu tipler için kendini yormaya bile değmez.
Ortamlarda her evladım eşit desin :dBabalığa olan saygım arttı. Şu tipler için kendini yormaya bile değmez.
Hemşire fetişi olan adama da saygı artması ne bileyim şov... Marco doktor değil mi? O kadar hemşire ne yapıyor??Babalığa olan saygım arttı. Şu tipler için kendini yormaya bile değmez.
O zaman büyükbaş diyelim.Gyu boğa demekti. Gyukimarudaki Gyu ve Ryokugyudaki Gyu. Ushi de onun gibi bir seydir. Ceviri inek diyor ama
Marcoyu “şu adada olay çıktı bir git bak bakalım” diye başından savıyordur bu.Hemşire fetişi olan adama da saygı artması ne bileyim şov... Marco doktor değil mi? O kadar hemşire ne yapıyor??
Aaa keşke Marco’yu Wano’ya yolladaymış. Gerçi gözde çocuklarını tehlikeli yerlere yollamaz. Anca Ace gibi keriz olan gözde çocukları çıkıklık yapar.Marcoyu “şu adada olay çıktı bir git bak bakalım” diye başından savıyordur bu.
Köyünü Libya'ya çeviren adamla eşit güçte Kocana'yı görüp, kızına cinsiyetçi fikirler aşıladığını hayal et.Bu Denjiro en az Kinemon gibi özel bir karakter, Oden’in en önemli adamlarından. Onigashima baskınında nasıl ortaya çıkacağını çok merak ediyorum. Oda şimdiye kadar hiç göstermediyse bir bildiği vardır. Koshiro hocamızın Wano’ya ayak basacağı sayıyı merakla bekliyoruz. Zoro’ya son dersini uygulamalı olarak verecektir.
Bizden birine bir şey yapılırsa bunu bütün dünya bilmelidirAaa keşke Marco’yu Wano’ya yolladaymış. Gerçi gözde çocuklarını tehlikeli yerlere yollamaz. Anca Ace gibi keriz olan gözde çocukları çıkıklık yapar.
Luffy:Bizden birine bir şey yapılırsa bunu bütün dünya bilmelidir
Marco
efsane sözlerde bugün