Birilerinin ölümüyle keyiflenmek.Umarım Bepo'ya falan yapar da keyfimiz yerine gelir.
Birilerinin ölümüyle keyiflenmek.Umarım Bepo'ya falan yapar da keyfimiz yerine gelir.
Bir karakterin yaşama dönmesi için keyifleniyorum.Birilerinin ölümüyle keyiflenmek.
Potansiyeli var da, biraz erken ölmüş gibi.Oden'ın zirve karakterlerden biri olma potansiyeli var diyeyim.
Peki Berserk falan okuyup kana doyup öyle gelsen olmaz mı OP maalesef biraz fazla masalsı ve pembeGariban Wanoludan bana ne Müttefiklerden vs biri ölsün
Ben de tam böyle şeyler istememi sebebi hep Berserk diyecektim Orada kol, bacak, kafa havada uçuşunca insan benzer şeyler bekliyorPeki Berserk falan okuyup kana doyup öyle gelsen olmaz mı OP maalesef biraz fazla masalsı ve pembe
Bunu itiraf etmeni takdir ettim.Gariban Wanoludan bana ne Müttefiklerden vs biri ölsün
Birazcık şekilci olduğum için çoğu karakteri beğenmedim. Hyori, Kiku, Tama falan hariç.
Yoo yerdi.Luffy Reyiz, Domuzu öldürmezdi. Yenerdi, alırdı kendi dağına götürürdü. Yavrusunu da yanına koyardı.
4 gün önce demişim zaten :S Ne yapayım elimde olan bir şey değil. Orochi falan mı seveyim ne yapayım :SBunu itiraf etmeni takdir ettim.
Aynen seversin ya ama yine de çok kan falan şey etme.Ben de tam böyle şeyler istememi sebebi hep Berserk diyecektim Orada kol, bacak, kafa havada uçuşunca insan benzer şeyler bekliyor
Neyse ya savaşlı bölümlere gelince severim belki bu arkı.
Taktir ettim zaten. :S Kabullenmeyen insanlar da bu durumunu. Ondan hoşuma gitti söylemen.4 gün önce demişim zaten :S Ne yapayım elimde olan bir şey değil. Orochi falan mı seveyim ne yapayım :S
http://www.korsanfan.com/posts/1267979/