Tayfa ikisini birden indiremeyeceğine göre bir şeyler olacak. Denizciler mi gelir, CP0 mı gelir, BB mi, Shanks mı gelir onu bilemem.Sanmam. Aslında aksine bir evlilikle by bağların güçleneceğine inanıyorum.
Tayfa ikisini birden indiremeyeceğine göre bir şeyler olacak. Denizciler mi gelir, CP0 mı gelir, BB mi, Shanks mı gelir onu bilemem.Sanmam. Aslında aksine bir evlilikle by bağların güçleneceğine inanıyorum.
Düğünde, Luffy gene pastayı mundar eder. Bigmom'ın açlık krizi patlak verir. Kaido'yu yer.Tayfa ikisini birden indiremeyeceğine göre bir şeyler olacak. Denizciler mi gelir, CP0 mı gelir, BB mi, Shanks mı gelir onu bilemem.
Ben de böyle düşünüyorum. Hikayenin anlatılma şeklinden falan her türlü belli yani gidişat.Aha buraya yazıyorum Kaido bu adamı dalavere ile indirdi.
Gerçekten domuz hikayesi hiç olmamıştıDomuz hikayesi olmamış.
Denjiro'yu sevdim.
Domuz burada "Odeni aslında yanlış anlıyorlar" kısmına bir araç olmuş diyebiliriz. Karakterine ve Kinemonun ona düşüşüne bir araç olduMevzu domuzun gücü, korkuculuğu vs. değil. Mevzu Oden'in karakteri. Domuza gereksiz takıldınız bence.