Arada birkaç kişi kaynasa iyi olurdu :S Sıkıyor artık adaya git bosu döv olayları. Usopp, Choose falan ölse keşkeArtık masada onlar var, bu pek olası değil.
Arada birkaç kişi kaynasa iyi olurdu :S Sıkıyor artık adaya git bosu döv olayları. Usopp, Choose falan ölse keşkeArtık masada onlar var, bu pek olası değil.
Linlin Wano'yu terk etmezse karşılarında iki imparator olacak, birileri ölmezse pek tutarlı olmaz. Ussop falan değil de Sanji'yle Law ölse çok iyi olur. Bu ikisinin ölümü daha çok etkiler okuyucuyu.Arada birkaç kişi kaynasa iyi olurdu :S Sıkıyor artık adaya git bosu döv olayları. Usopp, Choose falan ölse keşke
Ben bölümden şikayetçi değilim ama sana da bir şey diyemem. Oda'nın her zamanki tarzı bu. Önce duyguyu verir, sonra aksiyona geçer. Ben karakterleri sevdiğim için hoşuma gidiyor bu arc.Belli kim oldukları :/ Ben Kaido, Jack falan milleti doğrasın istiyorum :S Çok mu şey istiyorum :S
Pedro öldü geçen ark ama muallak gibi. Güzel bir şekilde ölecekse ölsün birileri ki plot armoru daha az hissedebilimLinlin Wano'yu terk etmezse karşılarında iki imparator olacak, birileri ölmezse pek tutarlı olmaz. Ussop falan değil de Sanji'yle Law ölse çok iyi olur. Bu ikisinin ölümü daha çok etkiler okuyucuyu.
Yasuie de öldü işte doymadın mı kana zalımın oğlu?! Oden'ceğizi çorba yapmışlar zaten ona hiç girmiyorumPedro öldü geçen ark ama muallak gibi. Güzel bir şekilde ölecekse ölsün birileri ki plot armoru daha az hissedebilim
Gariban Wanoludan bana ne Müttefiklerden vs biri ölsünYasuie de öldü işte doymadın mı kana zalımın oğlu?! Oden'ceğizi çorba yapmışlar zaten ona hiç girmiyorum
Birazcık şekilci olduğum için çoğu karakteri beğenmedim. Hyori, Kiku, Tama falan hariç.Ben bölümden şikayetçi değilim ama sana da bir şey diyemem. Oda'nın her zamanki tarzı bu. Önce duyguyu verir, sonra aksiyona geçer. Ben karakterleri sevdiğim için hoşuma gidiyor bu arc.
Kesinlikle.Pedro öldü geçen ark ama muallak gibi. Güzel bir şekilde ölecekse ölsün birileri ki plot armoru daha az hissedebilim
Jinbei ölse de dileği gerçekleşse Law'ın o meyve muhabbeti o kadar gözümüze sokuldu bir şekilde kullanır büyük ihtimalle. Ama son savaşta kullanırsa daha epik olur benceKesinlikle.
Pedro Yasuıe gibi karakterlerin ölümü pek etkilemiyor insanları, Sanji'nin ölümü çok daha büyük bir olay olur ama bu kadar erken tayfadan birilerinin gideceğini sanmama, birilerinin ölümü ile hikayeye daha sert bir hava getirilecekse Law ve Jinbei şu an için en iyi iki aday.
Kral haki ile evcilleştirirdi bence de. Aslında doğru diyon.Bi kral haki patlatsa tamam, anında evcil hayvan olurdu.