Luffy serinin ana karakteri zaten hep kazanıyor adam winner. Şans ondan yana, plot ondan yana. Niye rahatsiz olsunlar.Yanık lastik seviciler bu tarz bölümleri sevmez zaten. Bunlar luffy'nin olmadığı sayfaları hızlı hızlı okumadan geçiyorlardır büyük ihtimal.
Yok la ben Odeni çok beğendim öyle demeYanık lastik seviciler bu tarz bölümleri sevmez zaten. Bunlar luffy'nin olmadığı sayfaları hızlı hızlı okumadan geçiyorlardır büyük ihtimal.
Olay kazanıp kazanmasında değil yahu. Adamlar hep onu görmek istiyor, şöyle bi 15-20 bölüm diğer kaliteli yan karakterlerin gösterilmesine bile karşı çıkıyorlar ruficigi göremeyecekleri için.Luffy serinin ana karakteri zaten hep kazanıyor adam winner. Şans ondan yana, plot ondan yana. Niye rahatsiz olsunlar.
Ne işgali adam fethetmiş orayıFlashback Kaido'nun kalleş işgaline doğru güzelleşecek. Şimdi ısınma turları sıkıcı kısımları.
Daha herif 18 yaşında. Daha Inu ve Nekoyu alacak da WBye katılacak. Sonra Rogera katılacak. Sonra veda edip 25 sene önce idi sanirim ülkeye dönecek. Sonra Kaido :dFlashback Kaido'nun kalleş işgaline doğru güzelleşecek. Şimdi ısınma turları sıkıcı kısımları.
O abartıymış o zaman. Çünkü seri zaten Luffy üzerine kurulu. Ondan dedim.Olay kazanıp kazanmasında değil yahu. Adamlar hep onu görmek istiyor, şöyle bi 15-20 bölüm diğer kaliteli yan karakterlerin gösterilmesine bile karşı çıkıyorlar ruficigi göremeyecekleri için.
@Jacques gibi üyeleri bir kenara ayıralım tabi
Sana insan diyenin gözü çıksın. Şeytan. İblis.Ne işgali adam fethetmiş orayı
#Kaidoazbileyapıyor
İşte Kaido kısımlarında güzelleşecek. WB'nin neden Oden'i korumadığını açıklarlar umarım, seriye dair en sevmediğim şey.Daha herif 18 yaşında. Daha Inu ve Nekoyu alacak da WBye katılacak. Sonra Rogera katılacak. Sonra veda edip 25 sene önce idi sanirim ülkeye dönecek. Sonra Kaido :d
Serinin vahşi adam ihtiyacını gideriyor işte Dof, Croco yapınca iyiydiSana insan diyenin gözü çıksın. Şeytan. İblis.
İşte Kaido kısımlarında güzelleşecek. WB'nin neden Oden'i korumadığını açıklarlar umarım, seriye dair en sevmediğim şey.