Üye silindi 1004
Hepimizin başına gelecek şey gelmiş dostum yaşlılık.Hyogoro'nun başına ne geldi de böyle oldu :/
Hepimizin başına gelecek şey gelmiş dostum yaşlılık.Hyogoro'nun başına ne geldi de böyle oldu :/
Yaşlılık bir Hyogoro'ya vurmuş herhalde.Hepimizin başına gelecek şey gelmiş dostum yaşlılık.
Kaido dövüşünü çizeceği konusunda umutluyum ben. Kaido zaten Luffy'le bir dövüşe girdi. O gizemi kalktı yani ortadan. Çizmemesi için bir sebep yok.Ya FB'ler güzel oluyor da keşke biraz dövüş çizse, biraz merak ettiğimiz şeyleri de çizse.
Mesela WB ve Roger tayfasıyla azıcık görebilsek, güçlü biriyle dövüşünü azıcık gösterse, Kaido ile olan dövüşünü 2-3 sayfa çizse keşke.
Oda'nın bu huyu delirtiyor. 10 sayfa FB çizip şunları göstermeyecek ya. O sinir bozucu.
3. kez yazıyorsunOden'in billurlar yere sürtüyor. Muhteşem bir karakter.
Adam ne yapsın 10 kez yazsa yine anlatmaya yetmez.3. kez yazıyorsun
Katılıyorum. Bence bu flashback eğer öyle uzun sürerse gayet memnun kalacak herkes. Roger olsun WB olsun bu tip adamlarla dolu bir sürü panel görürüz. Rocks'ı da bağlarsa şaşırmam. Üstüne Kaido vs'si de görürüz. Of heyecanlandımKaido dövüşünü çizeceği konusunda umutluyum ben. Kaido zaten Luffy'le bir dövüşe girdi. O gizemi kalktı yani ortadan. Çizmemesi için bir sebep yok.
Evet bence de oyle 2.okuduğumda bu tadi aldimSanki Oda yeni bir seri çıkarmış ve onun ilk bölümünü okuyormuşum gibi hissettim...