Dof daha basarili bir tasarim. Ona bu kadar iltifat yok. Kaido dengesiz Big Mom vol 2.Serinin vahşi adam ihtiyacını gideriyor işte Dof, Croco yapınca iyiydi
Dof daha basarili bir tasarim. Ona bu kadar iltifat yok. Kaido dengesiz Big Mom vol 2.Serinin vahşi adam ihtiyacını gideriyor işte Dof, Croco yapınca iyiydi
Şato düştükten sonraki kısmı serinin en kötü kısımlarıydı. Hody ve ekibi bile yaydığı aura bakımından daha iyiydi en azından nefret ettirdiler kendilerinden dayak yemelerini izledik.Şu Wano'nun işleniş hızı serinin diğer bütün arklarını mumla aratıyor. Tüm Kek bile bundan kat kat daha iyiydi.
Şu ana kadar Wano rahat önde. Hani ben bu kadar yavaş ilerleyen bir ark daha hatırlamıyorum. Yaşanan olaylara iyi ya da kötü dersin de bu kadar durağanlık ben pek hatırlamıyorum. Ateş festivaline çıkmak bile 70-75 bölüm sürecek gibi. Akıllara zarar bir durum.Şato düştükten sonraki kısmı serinin en kötü kısımlarıydı. Hody ve ekibi bile yaydığı aura bakımından daha iyiydi en azından nefret ettirdiler kendilerinden dayak yemelerini izledik.
Birkaç bölüm önce hızlı hızlı atlamıştı günleri, bir gariplik var diyordum bu işte. Tam flashback kısmına denk getirmiş adam. Bizim tayfaya ne olduğu bile açıklanmadı henüz, savaşa daha vardır.Şu Wano'nun işleniş hızı serinin diğer bütün arklarını mumla aratıyor. Tüm Kek bile bundan kat kat daha iyiydi.
Roger'a adıyla hitap ediyor. Rayleigh'e bile adıyla hitap ediyor. Newgate'e bence de babalık demez.Odenin WBye "oyaji" demesi gözümde canlanmadi ya.
Oden kendi özbabasına bile baba diyecek tıyniyette görünmedi bana.Roger'a adıyla hitap ediyor. Rayleigh'e bile adıyla hitap ediyor. Newgate'e bence de babalık demez.
Zaten şart da değil. Özbabası pisliğin teki çıkacak, bak gör.Oden kendi özbabasına bile baba diyecek tıyniyette görünmedi bana.
Oden'deki bu sapıklığın ve sapkınlığın bir kaynağı olmak zorunda zaten.Zaten şart da değil. Özbabası pisliğin teki çıkacak, bak gör.