Bence kendi seviyesinden ziyade forumca Mihawk mı yoksa Oden mi daha güçlü diye düşünüp tartışmalıyız.Oden en az Amiral seviyesi.
Bence kendi seviyesinden ziyade forumca Mihawk mı yoksa Oden mi daha güçlü diye düşünüp tartışmalıyız.Oden en az Amiral seviyesi.
Sanji haricinde diğer herkese açıyor memeleri ya da kalçaları. Sanjiyi görünce basıyor azarı buradan neden gizlice izlediğini anlaman gerekiyordu.Nedenmiş? Ben ciddiydim bu arada. Gerçekten de daha ötesi olamaz.
Sanji'nin yaptığı direkt taciz zaten oralara hiç girmiyorum.Atalarımıza ne demek istiyorsun kardeşim? xd
Bu arada hali hazırda kadın ve erkeğin girebildiği hamama görünmez bir şekilde gizlice girmek en sapkınca hareket olsa gerek. Daha ötesi olamaz.
Sanji'yi kadınların çekici bulmaması ilginç bir konu aslında. SnK Levi için mangakası kendi dünyasında çirkin kabul edilen bir erkek diyordu. Sanji içinde benzer bir durum söz konusu olabilir. 4-5 hatunla takılmak ve harem kurmak arasında dağlar kadar fark varAra ara bende 4-5 hatunla takılıyorum tabi birbirlerinden haberi yok bunların o yüzden bana normal geliyor. Bir erkeğin bir kadınla cinsel münasebet yaşama isteği bu forumda neden olumsuz karşılanıyor anlamış değilim. Gerçi burada kadınlar zıplamış adamın kucağına amma neyse
Sanjinin bu adamla pek alakası yok ki kadınlar Sanjiye yüz vermiyor ama Odenin kucağına atlıyorlar. Xd
Hala onun suçuKadınlar kendileri kalmayı seçmiş. Adamın hayvani bir cazibesi varsa onun suçu mu?
Birisi Dünyanın en güçlü adamına ulaşmaya çalışıp muhtemelen en güçlü 2. Komutan tarafından durduruluyor. Diğeri en güçlü yaratığa çizik atmış. Bence en güçlünün kim olduğu belli.Bence kendi seviyesinden ziyade forumca Mihawk mı yoksa Oden mi daha güçlü diye düşünmeliyiz.
Mihawk Oden ile aynı cümle içinde bile anılmamalı. Artık kasıntı kasıntı karizma kasan concon karakterlerin devri bitti. Oden gibi gerçek bir erkeğin karşısında hepsi diz çöküp tövbe etmeli.Bence kendi seviyesinden ziyade forumca Mihawk mı yoksa Oden mi daha güçlü diye düşünmeliyiz.
Scopper Gaban çok baştan beri Rogerların gediklisi.Denjiro Scopper Gaban'a benziyor ama o değildir muhtemelen. Olsa güzel olurdu.
Sanjinin etkilenen kadın sayısı koca seride 2 olm Violet ve PuddingSanji'nin yaptığı direkt taciz zaten oralara hiç girmiyorum.
Sanji'yi kadınların çekici bulmaması ilginç bir konu aslında. SnK Levi için mangakası kendi dünyasında çirkin kabul edilen bir erkek diyordu. Sanji içinde benzer bir durum söz konusu olabilir. 4-5 hatunla takılmak ve harem kurmak arasında dağlar kadar fark var
Hala onun suçu
Bayağı merak ettiğim bir karakter. Sonraki arcta filan çıkar umarım.Scopper Gaban çok baştan beri Rogerların gediklisi.
Ben konusunu acmistimBence kendi seviyesinden ziyade forumca Mihawk mı yoksa Oden mi daha güçlü diye düşünüp tartışmalıyız.
Fena halde psikolojik, duygusal ve cinsel abuse'a maruz kalmış kadınların Sanji'yi beğenmesi ve Oden'in malı olmak isteyen kadınlarla ilgili düşüncelerin nedir?Sanjinin etkilenen kadın sayısı koca seride 2 olm Violet ve Pudding
Ray ve Zoro'yu eklemen lazımmış.Ben konusunu acmistim
Ryuma v Oden v Mihawk diye