Öyle bir senaryo imkansız ya. Kaido bütün ağırlığını kaybeder ve bu Oda'nın yapacağı türden bir şey değil sanki.Zaten hep Oden'e pusu kurulmuş gibi bir izlenim uyandırmıştı geçmişten bahsedilen sahneler ama bu sayı ile emin oldum. Kaido Oden'i bileğinin hakkıyla alamamıştır. Orochi ve Kaido'nun kalleş planına kurban gitmiş Oden reis...
Birileri centilmenliğe ve iyi huyluluğa aşık olurken çoğunluk karizma, soyismi ve kabalığa aşık oluyor. Oden günümüz züppeleri gibi Sanjiye tanım kıyamadım eşsiz bir kimliği var bence.Fena halde psikolojik, duygusal ve cinsel abuse'a maruz kalmış kadınların Sanji'yi beğenmesi ve Oden'in malı olmak isteyen kadınlarla ilgili düşüncelerin nedir?
Ray ve Zoro'yu eklemen lazımmış.
Ryuma v Oden v Mihawk v Zoro v Ray olsa dinamit gibi patlardı ortalık.
Oden'e illa plan yapmaları lazımdı. Şimdi Kaido gökten gelip tek atsa Oden'e, kimse Orochi ve Kaido'yu kabul etmez. Üstüne sivil katliam yapmak zorunda kalırlar.Zaten hep Oden'e pusu kurulmuş gibi bir izlenim uyandırmıştı geçmişten bahsedilen sahneler ama bu sayı ile emin oldum. Kaido Oden'i bileğinin hakkıyla alamamıştır. Orochi ve Kaido'nun kalleş planına kurban gitmiş Oden reis...
Big Moma yapılanın yarısı yapılsa ağırlık derdine girmezsinÖyle bir senaryo imkansız ya. Kaido bütün ağırlığını kaybeder ve bu Oda'nın yapacağı türden bir şey değil sanki.
Öyle bir senaryo imkansız ya. Kaido bütün ağırlığını kaybeder ve bu Oda'nın yapacağı türden bir şey değil sanki.
Zou'da Kinemonlar olayı bizimkilere anlattıkları sırada, hizmetkarlarının canını kurtarmak için kendini feda etti falan dediler Oden için.Oden'e illa plan yapmaları lazımdı. Şimdi Kaido gökten gelip tek atsa Oden'e, kimse Orochi ve Kaido'yu kabul etmez. Üstüne sivil katliam yapmak zorunda kalırlar.
Çok farklı durumlar var ortada. Kurguyu ayarlayamamak Bm'nin durumları biraz. Kaido inmeden Wano özgürleşemez. Sanji Bm inmeden özgürleşti. Sadece tayfadan kimse ölmemeliydi. Bunu da açlık krizi denen naneyi vererek yaptı.Big Moma yapılanın yarısı yapılsa ağırlık derdine girmezsin