Güzel fikir. Neden olmasın?@Kuroro bence adını Kozuki Kuroro yapmanın tam vakti
Güzel fikir. Neden olmasın?@Kuroro bence adını Kozuki Kuroro yapmanın tam vakti
Sapık adamları seviyorsun.Oden kral adam sevdim ben.
Ne sapıklığını gördün Oden reisin? Ailesinden/sevgilisinden şiddet gören kadınları kurtarıp kanatları altına aldığını düşünüyorum.Sapık adamları seviyorsun.
Sanji melek kalıyor bu adamın yanında :/Sapık adamları seviyorsun.
Adam tam bir Takamura.Tam tahmin ettiğim gibi. Hayvan gibi doğuştan güçlü, düz, sert, kaba, anlaşılabilir ve karizma bir abimiz. Yüz hatları bu bakımdan çoğu kişiye sıradan gelebilir ki Oda öyle bir yüz çizmiş ki hem bu bahsettiğim basitliği sergiliyor ki forumdakiler buna sıradan diyor hem de ayırt edici bir surat. Ayrıca ileriki yıllarda bıyıklı hali de gelecek ki onu da merak ediyorum. Aslında bakarsanız Roger ve Garp da buna benzer bir tip karakteristik olarak ama onlar seri başında gözüktüğü için insanlar yadırgamıyor bu saydığım isimlerden sonra bu tarzdaki yeni abimiz. Kesinlikle sağlam birisi çıkacak. Adım gibi eminim.
Not olarak ulan Momo bir babana bak bir de kendine utan utan. Kanından utan...
Harem kurmak sapkınca bir hareket değil mi?Ne sapıklığını gördün Oden reisin? Ailesinden/sevgilisinden şiddet gören kadınları kurtarıp kanatları altına aldığını düşünüyorum.
Sanji aşçı adamın yanında minimalist yetişmiş harem falan düşünemez zaten.Sanji melek kalıyor bu adamın yanında :/
Atalarımıza ne demek istiyorsun kardeşim? xdHarem kurmak sapkınca bir hareket değil mi?
Sanji aşçı adamın yanında minimalist yetişmiş harem falan düşünemez zaten.
Ara ara bende 4-5 hatunla takılıyorum tabi birbirlerinden haberi yok bunların o yüzden bana normal geliyor. Bir erkeğin bir kadınla cinsel münasebet yaşama isteği bu forumda neden olumsuz karşılanıyor anlamış değilim. Gerçi burada kadınlar zıplamış adamın kucağına amma neyseSapık adamları seviyorsun.