Yan karakterler.Kimlermiş senin o 5lin?
Yan karakterler.Kimlermiş senin o 5lin?
Yok.Bu beş karakterin içinde Luffy'de var mı?
Helmeppo da kılıç kullanıyorÜzgünüm dregın bu sefer olmadı
Valla onu dregına söyle kılıç işine ben girmedimHelmeppo da kılıç kullanıyor
Kılıç kullanmayı biliyor ama kılıç ustası olarak asla geçmedi kendisi. Pıçakçı deriz ama.Üzgünüm dregın bu sefer olmadı
Zag'ın dediğini etkilemiyor ki bu, sonuçta eleman kullanmıyor, kullanmaya kalksa da ne kadar yetenekli ve kabiliyetli bilmiyoruzValla onu dregına söyle kılıç işine ben girmedim
Piçakçı da iyiymişKılıç kullanmayı biliyor ama kılıç ustası olarak asla geçmedi kendisi. Pıçakçı deriz ama.
Reis bunun bir önemi yok ki zaten yapılan goy goy hadi kılıç kullanmıyor olsun seni mi kıracağım Aydınım.Zag'ın dediğini etkilemiyor ki bu, sonuçta eleman kullanmıyor, kullanmaya kalksa da ne kadar yetenekli ve kabiliyetli bilmiyoruz
Acısını uzun uzun çıkarsın bari. 2-3 cilt Kozuki Oden'in maceralarını okuyalım.One Piece'den başka bir şey yapacak vakti olmadığı için uzun süredir acısını böyle çıkartıyor bence Oda.
Momo'ya aynı benzetmeyi yapıyordum zamanında. Oden de Momo'nun yetişkin hali işte. Adam resmen ana karakter havası veriyor ya.Oden = Luffy, Zoro ve Sanjinin birlesimi gibi Üstüne bazı özellikler eklenmiş gibi.