Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 960: Kozuki Oden Sahneye Çıkar

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    189
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben rahatsız olduğum noktayı belirttim ister yorum yap ister yapma beni pek ilgilendirmiyor. Boş tartışma çıkarmaya gerek yok diye düşünüyorum. Bu bahsettiğim Bölüm Kuralı sayfasında da yazıyor ama neyse.
Boşver dostum ya, bende aynı düşünüyorum seninle ama laf anlatılmaz bazılarına işte. Onlar kendi bildiğini okumaya devam ederler, takmamak en iyisi.
 
0 yaşında zırt pırt
2 yaşında zırt pırt
4 yaşında zırt pırt
8
9
14 vs vs.
xx yaşında Kaido içinden geçti........

-Oden'i böyle tanıtıyorsan; Kaido'ya 1v1'de yedirmezsin. Yok eğer Oden hile hurda ile yenildiyse bu sefer Kaido'ya balon diyeceğim. Oden 1v1'de eşit şartlarda kaybettiyse bu balonu böyle şişirmeye devam etme Oda. Oden'i yüceltmenin sebebi Kaido'yu yüceltip, Luffy'i yüceltmekse; elini korkak alıştırma ver coşkuyu ver..:D

-Sukiyaki çok daha şekil duruyor, Oden yan karakterden hallice. Gerçi Sukiyaki ve Oden yemeklerine baktım; Sukiyaki daha bir göze hoş görünüyor, Oden daha sade, daha düz bir yemek gibi.

-Denjiro büyük ihtimalle Koshiro. Denjiro şuan 12(51-39) yaşında ve yetim deniliyor, şuandan 11 sene önce(Günümüzden 50 sene öncesi) Wano'yu terkeden kılıç ustası var, onun çocuğu olabilir. Sırtındaki de muhtemelen Wado. Kuina mevzusunu için pusudayım, at bir şeyler be Oda.

-KIN'tama???

-Bu bölümleri haftalık takip edince sanki çok boşmuş gibi geliyor ama Arc bitiminde; Arc'ı tek seferde okuyunca tuz biber oluyorlar hikayede.
Ölmeden önce kılıçlarını bırakmış, bir dalavere de olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık