O tutmadı Denjiro tuttu.Demircinin beklediği kişiler Hiyori ve Momo'ydu. Kılıçları vermek için.
Benim daha Pedro paranoyası devam ediyor Ark bitene kadar rahat rahat vay be adam ne efsane öldü süper karakterdi falan diyemiyorum resmen. Her an her şey olabilir.Çorba olanın Oden olması lazımken, çorba olan biz olduk. Kafalar allak bullak... ''Ulan bu adam yaşıyor mu acaba'' paranoyasıyla yaşıyoruz ellam.
Ben de senin gibi düşünüyorum. Yaşıyor olsa bile hedefleri yonkou indirmek olduğu için Pedro en fazla 1 tane komutan altı indirebilir, komutan alması imkanı olmayan birisi. Savaşın seyrini değiştirmesi çok zor, anca Marineford'ta Jinbei'nin Luffy'i kaçırma durumu gibi bir durum ortaya çıkarsa o zaman işe yarayabilir.Benim daha Pedro paranoyası devam ediyor Ark bitene kadar rahat rahat vay be adam ne efsane öldü süper karakterdi falan diyemiyorum resmen. Her an her şey olabilir.
Allah kurtarsın karşiiim. Seninki daha ciddiymiş.Benim daha Pedro paranoyası devam ediyor Ark bitene kadar rahat rahat vay be adam ne efsane öldü süper karakterdi falan diyemiyorum resmen. Her an her şey olabilir.