O iş biraz zor. Öyle olaylar başlamadan harcanacak adam değil o.Son savaştan önce zoro fişini çekecek kyoshiro'nun capital de kalması bizimkilerin hemen onigashima'ya gidemiceklerini gösteriyo bence.
O iş biraz zor. Öyle olaylar başlamadan harcanacak adam değil o.Son savaştan önce zoro fişini çekecek kyoshiro'nun capital de kalması bizimkilerin hemen onigashima'ya gidemiceklerini gösteriyo bence.
Saf değiştirecek bence harcanıcağnı bende düşünmüyorum bunun icin bir şeyler yaşanmalı zoro'ya yenilir bizimkilerin tarafına gecer.O iş biraz zor. Öyle olaylar başlamadan harcanacak adam değil o.
İlla Zoro'ya yenilecek yani :dSaf değiştirecek bence harcanıcağnı bende düşünmüyorum bunun icin bir şeyler yaşanmalı zoro'ya yenilir bizimkilerin tarafına gecer.
East Blue ekibi dışındaki ekip gözükmüyor bile artık. 9 Kızıl Kın baya sıkıcı bir topluluk samuray işte. Momonosuke'nin neresi mucize Vegapunk'ın bilimle yaptığı bir çocuk.9 Kızıl Kın One Piece'in başına gelmiş en güzel şey. Bundan sonra Hasırşapkacılar yerine 9 Kın ve liderleri Momonosuke'nin maceralarını okuyacaksın deseler hiç tereddüt etmeden kabul ederdim. Her tipten adam var ekipte. Taktisyen Kinemon, mucize çocuk Momonosuke, birbiriyle didişen kedi-köpek, crossdresser bir samuray, ağır bir depresyonun kucağına düşen ve antidepresanlarla ayakta duran Shutenmaru ve koca yürekli sumocu kappa... Daha ne olsun yahu? Ninja bile var ekipte. Hasırşapkalardan çok daha renkli. East Blue ekibinin dışındaki zorla ekibe yerleştirilmiş çöplere ayrılan panelleri okumaktan sıkıldık.
Enma'yı yeni almış Zoro'ya yenilen adam savaşta bizim ne işimize yarasın. Bence daha farklı işleyecek o karakteri Oda.Saf değiştirecek bence harcanıcağnı bende düşünmüyorum bunun icin bir şeyler yaşanmalı zoro'ya yenilir bizimkilerin tarafına gecer.
Yeteri kadar luffy gördük biraz zoro sanji görelim fena mı olur.İlla Zoro'ya yenilecek yani :d
Eğer Vegapunk zamanında tüp bebek işine girmediyse, Momonosuke'nin kudretinin ve mucizesinin kaynağını biricik babası Oden'in kintamalarından başka bir yerde aramaya gerek yok. Adam hepsinin üstüne bir de Kaido'nun meyvesinin klonunu yedi. Eyvah eyvah...East Blue ekibi dışındaki ekip gözükmüyor bile artık. 9 Kızıl Kın baya sıkıcı bir topluluk samuray işte. Momonosuke'nin neresi mucize Vegapunk'ın bilimle yaptığı bir çocuk.
Oden Roger'ın tayfada poneglyph falan okuyup yazıyordu bence. Momo da bunu yapabilir bizim tayfada.Eğer Vegapunk zamanında tüp bebek işine girmediyse, Momonosuke'nin kudretinin ve mucizesinin kaynağını biricik babası Oden'in kintamalarından başka bir yerde aramaya gerek yok. Adam hepsinin üstüne bir de Kaido'nun meyvesinin klonunu yedi. Eyvah eyvah...
Momo biraz daha büyüyene kadar bizim tayfada miçoluk yapmalı. O sırada Kinemon da yerine ülkeyi yönetebilir. Luffy'yi defnedip şapkayı aldıktan sonra da şapkayı Shanks'ın oğluna devredip memleketine geri dönsün.Oden Roger'ın tayfada poneglyph falan okuyup yazıyordu bence. Momo da bunu yapabilir bizim tayfada.