O nasıl bir yanlış anlama la.Luffy Makino'ya tepki verdi :/
Bir abla, bir yenge o kadın o çocuğa. Shanks, uğruna feda ettiği koluyla döver Luffy'yi.
O nasıl bir yanlış anlama la.Luffy Makino'ya tepki verdi :/
Yok anladım seni. Sadece doğru çevirisini yazayım dedim.Dun bir uye bazi cevirilerde "Korsanlar Krali" diye cevirdiklerini belirtmisti onun icin yazdim. Yoksa ceviriye lafim yok yanlis anlasilmasin.
Yanlis anlamisim o zaman.Yok anladım seni. Sadece doğru çevirisini yazayım dedim.
Drake'ı bu arc nasıl yönlendirecek bakalım. Ona göre daha rahat konuşulur. Rosa'da ki Law'a bakarsak çokta hak aramıyor, E.Oda.Hani ben öyle bir şey beklemiyor/ummuyorum ama Oda'nın planları başka gibi.
Bizim oğlanı Kaido'ya ajan yapmak için bu kadar aksiyona girmiş olması bana mantıklı gelmiyor. Bir şekilde hikayeye dahil olacak gibi. Karasakal'a karşı Luffy'nin yanında savaşacak marine o olacak sanki.
Sivas'ın hakkını başka türlü veremez o Oda.
Gerçi bu kadar muhabbetten sonra seninkini de sürükler girdiği işte muhtemelen ama...
Cidden Wano'dan sonra ayrılırlar diye beklerken ben bu herif uzatacak sanki.
Şiii...Kimmiş bu D
Her tepki verdiği şey olmaz diyorum. Asıl bu nasıl bir yanlış anlama :/O nasıl bir yanlış anlama la.
Bir abla, bir yenge o kadın o çocuğa. Shanks, uğruna feda ettiği koluyla döver Luffy'yi.
Şii...?Drake'ı bu arc nasıl yönlendirecek bakalım. Ona göre daha rahat konuşulur. Rosa'da ki Law'a bakarsak çokta hak aramıyor, E.Oda.
Bege mesela Kek adasında vardı. Arc bitince gitti. Drake-Kid-Hawkins içinde öyle olabilir.
Novalardan bir tek Law sıyrılıp arclar boyunca bizimle kaldı. Yani bilmiyorum seri için şu sıralar tahmin yapmak daha zorlaşıyor. Arc sonu daha net olacak her şey her karakter için.
Şiii...
Şimdilik duyulmasın.
Çok konuşma inari. Manga ile gel Buarada bölüm ile bu konu ne alaka bilmiyorum amaHer tepki verdiği şey olmaz diyorum. Asıl bu nasıl bir yanlış anlama :/
İfadelerde şöyle bir ablamız yok ki şii demek yerine onu koyalım.Şii...?
Kardeşini görmüş gibi sevinmiş çocuk.Çok konuşma inari. Manga ile gel Buarada bölüm ile bu konu ne alaka bilmiyorum ama
Şii ne ya skfkfkfkkdİfadelerde şöyle bir ablamız yok ki şii demek yerine onu koyalım.
O yazıldığı hali benim ki okunuşu.Kardeşini görmüş gibi sevinmiş çocuk.
Şii ne ya skfkfkfkkd
Şşşşş falan yaz bari xd