Çıplak Nami'ye tepki vermişti.Luffy'nin çocuk sahibi olabilmesi için önce Hancock'a tepki verebilmesi gerekmez mi?
Ya da en azından bir tane kadına.
Çıplak Nami'ye tepki vermişti.Luffy'nin çocuk sahibi olabilmesi için önce Hancock'a tepki verebilmesi gerekmez mi?
Ya da en azından bir tane kadına.
Hani ben öyle bir şey beklemiyor/ummuyorum ama Oda'nın planları başka gibi.Denizcilerden varsa D. söyle. Olsa kesin derdim.
Tüm kek yine de hafife alınmamalı ya. Teach'in tayfası hala gelişiyor. Cracker ile Katakuri hafife alınamaz. Zaten epey rakip var o adada.Aman tüm kek hariç nere olursa olur
Diğerlerini taklit etmişti :/Çıplak Nami'ye tepki vermişti.
Hamam sahnesi dışında, Bon Clay Nami'ye dönüşüp göğüslerini gösterdiğinde de tepki vermiştiDiğerlerini taklit etmişti :/
Lufynin serideki tek tepki verdiği kadın Bruleedir. Kadını görünce gözleri gülüyordu.Hamam sahnesi dışında, Bon Clay Nami'ye dönüşüp göğüslerini gösterdiğinde de tepki vermişti
Başkalarını taklit ediyor ya işte. Daha önce görmüş sonuçta :/Hamam sahnesi dışında, Bon Clay Nami'ye dönüşüp göğüslerini gösterdiğinde de tepki vermişti
Onda da taklit ediyordu diye biliyorum.Hamam sahnesi dışında, Bon Clay Nami'ye dönüşüp göğüslerini gösterdiğinde de tepki vermişti