D. Olması şart değil benim için.Denizcilerden varsa D. söyle. Olsa kesin derdim.
D. Olması şart değil benim için.Denizcilerden varsa D. söyle. Olsa kesin derdim.
Ona daha var reyiz :dKing'in ödülü açıklanır umarım bu haftaki bölümde.
Queen'in ödülünü 935 te açıkladı bu Oda.King'in ödülünü arc sonuna kadar bekletcek galiba.Sanki 2 milyar çıkacakOna daha var reyiz :d
King'i göstermesi gereken bir panel olmalı. Belki BM tayfasıyla Kaido tayfası bir araya geldiğinde açıklanır.Queen'in ödülünü 935 te açıkladı bu Oda.King'in ödülünü arc sonuna kadar bekletcek galiba.Sanki 2 milyar çıkacak
King,Queen,Smoothie üçlüsü hey maşallahKing'i göstermesi gereken bir panel olmalı. Belki BM tayfasıyla Kaido tayfası bir araya geldiğinde açıklanır.
Kata Luffy'ye yardıma gelir mi acabaKing,Queen,Smoothie üçlüsü hey maşallah
Tüm kek baskın yemezse geleceğini düşünüyorumKata Luffy'ye yardıma gelir mi acaba
Karasakal başka yere gidecek gibi duruyor. Ama nereye!?!?Tüm kek baskın yemezse geleceğini düşünüyorum
Aman tüm kek hariç nere olursa olurKarasakal başka yere gidecek gibi duruyor. Ama nereye!?!?
HahahahahahaLuffy'nin çocuk sahibi olabilmesi için önce Hancock'a tepki verebilmesi gerekmez mi?
Ya da en azından bir tane kadına.