Smoker ve Jaiminbox Xebec dünyanın kralı olöak istiyor diye çevrilmiş. Stream ise Korsanlar kralı demiş. Dağ kadar fark var arada, dağğğ.Bu bölümde çeviri önemli ya. Kontrol etmekte fayda var. Sağ olasın.
Çok ucu açık anlatımlar var.
Smoker ve Jaiminbox Xebec dünyanın kralı olöak istiyor diye çevrilmiş. Stream ise Korsanlar kralı demiş. Dağ kadar fark var arada, dağğğ.Bu bölümde çeviri önemli ya. Kontrol etmekte fayda var. Sağ olasın.
Tam aksine normal değil hele Wb , Kaido ve Bm gibi yılların korsanlarıyla arasındaki fark 1 milyardan azken... daha 6 yıllıkmış birde yaşı da 39 falan hem diğerlerine göre daha barışçıl...Rocks bizim tayfa gibi değilmiş zaten. Liderlerini aşağı alınca arada bir iki gizemli konuşma yapılıp dağılmışlardir. Shanks reisin tayfa dengeli ise en az iki adamı +3m falan çıkar herhalde. Bir de 6 yıldır yonkou reis normal az olması ödülün. Bi 10 seneye geçer hepsini
Yonkou hakkında söylenenler var ödülleri açıklanırken, Tanrı Vadisi, Oden, Wano...Smoker ve Jaiminbox Xebec dünyanın kralı olöak istiyor diye çevrilmiş. Stream ise Korsanlar kralı demiş. Dağ kadar fark var arada, dağğğ.
Sekai no Ou deniyormuş, yani dünyanın kralı doğrusu.Smoker ve Jaiminbox Xebec dünyanın kralı olöak istiyor diye çevrilmiş. Stream ise Korsanlar kralı demiş. Dağ kadar fark var arada, dağğğ.
Ben her ayın 20'si civarı saat 18'de heyecanla beklediğim Boruto'yu okuyorum. Yani orada yazan saat bize uyuyor, haklısın.Bu akşam 23.00te çıkar bölüm. Ben geçen bir bölüm okuyacakken oradaki saatten tam 1 dk önce yeniledim bölüm yoktu, gene yenilediğimde bölüm gelmişti. Oradaki saatin bize uyuyor olması lazım.
https://mangaplus.shueisha.co.jp/titles/100020
Bugün saat 23.00'da diyor. yani yarın 10.00 falan oluyor herhalde.
Muhabbete cevap geldi mi bilmiyorum ama Turkiye saati ile 23. Geçen sayılarda hep öyleydiTeşekkür ederim.
Geldi. Yine de sağ ol.Muhabbete cevap geldi mi bilmiyorum ama Turkiye saati ile 23. Geçen sayılarda hep öyleydi
Sekai Seifu GiantsNumaralar, numaradan Kaido'nun adamlarıymış. Aslında Denizcilerin projesiymiş. SS Giants