Kobra ve Riku çekti diye belli oluyor ufaktan.Nasıl yüz karası? Reis tek başına savaş lordlarının fişini çekti.
Kobra ve Riku çekti diye belli oluyor ufaktan.Nasıl yüz karası? Reis tek başına savaş lordlarının fişini çekti.
Riku'nun çekmesi için gereken ortamı hazırladı kralKobra ve Riku çekti diye belli oluyor ufaktan.
Kaido Rocks gemisinde miçoymuş sanmıyorum 60 olduğunuErken gelmişsin. 4 aydı ban.
Kaido'nun yaşı var gibi epey. 60 beklerim. Eskiden kalma olabilir.
Ayrrıca karizmatik yaralı Yonko Kızıl Saç Shanks'tan önceki Yonko kimdi?
Yani bir de Jack, Queen, King bakıyoruz. Katakuri, Smoothie, Cracker bakıyoruz. Beckman, Roo ve Yasopp bakıyoruz.İlk düşündüğüm oydu Oda bu çocuğu gururla babasının karşısına bile çıkartmayacak yazıklar olsun potansiyelini yiyor adamın O kadar haki falan gösterdi ama hala elinde sapan var.
Yeni denizci kahramanı olacak Fuji reis. İcatlar Shichibukaileri indirecek. Mihawk dikkatli olsun.Fuji senin yerini dolduracak bi icat iste Vegapunkan. Denizcilerin yüz karası
O zaman şöyle bir sorun ortaya çıkmaz mı: yeni dünyada bu üçlünün kontrolünde olmayan yerler var? Ve birileri gelip oraya hakim oluyor. Bunlar da hiç ses etmiyor. Bana biraz zor ihtimal gibi geldi. Ama bir başka yonkou ayarında birini indirmiş olsa eksilenin yerine geçmiş olurKaldırmış olabilir veya olmayabilir, Yonko kabul edilmek için temel kıstas Yeni Dünya'daki adalar üzerinde kontrol sahibi olmak değil mi? Denizde en çok yere hükmeden 4 korsan doğal olarak en güçlü 4 korsan imparator olarak kabul ediliyor.
Aynen kafesi durduramayarakRiku'nun çekmesi için gereken ortamı hazırladı kral
O kafesi hiç kimse durduramıyor serideki en güçlü şey oAynen kafesi durduramayarak
Kaido Rocks gemisinde miçoymuş sanmıyorum 60 olduğunu
Genel af vurdu