Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

Samimi olalım sıkıntı yok, bak verdiğin denklemde WB ile ilgili bir durum söz konusu olamaz bunları da geniş yerlerimden sallamıyorum.

Bigmom korsan tarafından, Sengoku ise denizci tarafından Wb'nin üstünlüğü dile getirdi. Tamamdır belki çıkarımın doğrudur ama buradan WB'ye dair bir sonuç çıkaramazsın ancak Rox'un gücünü düşürürsün.

Bence dövüşler şöyle oldu
Roger + Garp vs Kaptan Rocks
Sengoku vs Wb
Rayleigh vs Bigmom
Gaban yada Kuzan vs Kaido

Sengoku'yu görür görmez WB'nin çok zaman geçti demesi de o dövüşe gönderme bunun yanında senin bahsettiğin Roger'in verdiği yara ile ilgili de şu bilgi iş görebilir. Oden önce WB'nin tayfasındaymış ve daha sonra Roger'in tayfasına geçmiş yani Roger tayfa vs WB tayfa olduğunda muhtemelen Roger vs WB ile Rayleigh vs Oden göreceğiz. Daha sonra bu tayfalar kaynaşınca da Oden'i okuma yazma biliyor diye yanlarına almışlar.

Yani Elbaftaki büyük savaşta Wb vs Sengoku
Roger tayfa vs Wb tayfa'da ise yara olayı oldu.

----------------------------------------------------------------------------------

Konu ile ilgili bennce en önemli husus, Roger ve Garp'ın sadece kaptanla dövüşmüş olabilecekleri çünkü bu ikili tüm tayfayı karşılarına alıp kazanmış olsalar Shiki, Garp'a sen kimsin çekmez, Bigmom ise Roger'i Raftele gittiği için değil içlerinden geçtiği için kendinden önde görürdü.
Sırf Roger indirmemiş olsun diye Beyazsakal'ı Sengoku'ya mı indirttin şimdi?

Harbiden WB’nin Rocks grubunda olması heybetine gölge düşürdü.
Roger desen büyük şok etkisi oldu.
Mihawk ise .....hahaha gülesim geliyor.
Mihawk Yonkou seviyesi lem Yonkou Shanks'la kapışıyordu lem :D

Mihawk'ı şu bilim birimi ne indirirse ne gülerim ya. :D Fuji bahsediyor ya.
Evet tayfası en yüksek ortalamaya sahipmiş bu onu en güçlü yonkou tayfası statüsüne koyar.
Zaten tayfasının bir farkı olduğu çok belliydi. Yalnız Yasopp'a bakıyorum bi de Usopp'a bakıyorum. Bu Usopp nasıl bu kadar isim ve güç yapacak bilemiyorum.
Ceketini indirmiştir anca :byee:
Yenilmişler ya işte. :D WB'yi de biri dövdü demektir bu. :D

En yüksek ödüllü tayfa shanksa ait.
Yonkou'ların toplam tayfa ödülleri yonkou'lar dahil.
Benim tahminim:
Shanks 12 milliyar
Kaido 10 Milliyar
Big mom 8.5
Teach 5.4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık