Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mihawk Yonkou seviyesi lem Yonkou Shanks'la kapışıyordu lem :D

Mihawk'ı şu bilim birimi ne indirirse ne gülerim ya. :D Fuji bahsediyor ya.

Zaten tayfasının bir farkı olduğu çok belliydi. Yalnız Yasopp'a bakıyorum bi de Usopp'a bakıyorum. Bu Usopp nasıl bu kadar isim ve güç yapacak bilemiyorum.

Yenilmişler ya işte. :D WB'yi de biri dövdü demektir bu. :D
İlk düşündüğüm oydu Oda bu çocuğu gururla babasının karşısına bile çıkartmayacak yazıklar olsun potansiyelini yiyor adamın O kadar haki falan gösterdi ama hala elinde sapan var.:(

Shanks'ın tayfası daha portatif olduğundan ortalama bu kadar yüksek olabilir yani daha az ve öz bir tayfaya sahip olabilir. Koca Ana'nın 80 küsür çocuğu var Kaido ise onlarca asta sahip Shanks tahminince Luffy gibi en fazla ittifak olmuştur diğer korsanlarla mahiyetine almak yerine.

Benim anlamadığım bu shanks ne yaptı da yonkou oldu? Kayda değer birilerini ortadan kaldırmış olması gerekmez mi? Ki yonkou kavramı shankstan önce var mıydı bu da belirsiz.
Kaldırmış olabilir veya olmayabilir, Yonko kabul edilmek için temel kıstas Yeni Dünya'daki adalar üzerinde kontrol sahibi olmak değil mi? Denizde en çok yere hükmeden 4 korsan doğal olarak en güçlü 4 korsan imparator olarak kabul ediliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık