Sakazukinin wano geçmişi var bence.Wanodaki şu Hyou dayının dövmesine benzer bir dövmesi var.
Sakazukinin wano geçmişi var bence.Wanodaki şu Hyou dayının dövmesine benzer bir dövmesi var.
Son cümle dışında katılıyorum.Garp Rox'u tek aldıysa Shiki bunu niye adam yerine koymadı?Sengoku ve Garpa aynı anda daldı,siz kimsinizki Roger'ı yakalayasınız dedi.Resimden anlaşılacağı üzere Garp biriyle kapışmış sağlam.Roger la birlikte mi indirmişler Rox'u yada Rox'u Roger aldı(baş rol diye)Garpta başka biriyle çarpıştı.Wb-Roger savaşını merak ederken daha ilginç olaylar çıkmaya başladı iyimi.Roxta BB nin babası çıkacak.
Herkes girişte şov yapıyor. Yeşillik reis de yapsın, bir şey olmaz. Linlin artık madara olmaz bence. Kaido ile kafa kafaya dövüştüler, daha ne olsun.Her şeye bahane gibi duracak ama; ben Shounenlerde ilk vslerden nefret ediyorum. Greenbull geldi diyelim Hz. Kaido bile tek atamayacak bu adama. İlk paneli hele ki amiral diye yine Linlin'i madara eder Oda.
Garp, Rayleigh geleydi keşke.
Bunudamı açıklamış ahahhaha akıyor bu aksamShanks 6 yıllık yonko. Mihawk yonko ile clash yapmamış
Aha sonunda geliyorBrannew: Oh yes, we are working on the new bounties of those who have been stripped of their Warlord position.
Geliyor. XD
Mihawk çöp yaovShanks 6 yıllık yonko. Mihawk yonko ile clash yapmamış
Linlin'den çok beklentim vardı benim. Eski amiral üçlüsünden ikisini alır demiştim. Ama Oda'ya olan inancım arttı bu bölümde. Ne eylerse doğru eyler ağam.Herkes girişte şov yapıyor. Yeşillik reis de yapsın, bir şey olmaz. Linlin artık madara olmaz bence. Kaido ile kafa kafaya dövüştüler, daha ne olsun.