Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garp Rox'u tek aldıysa Shiki bunu niye adam yerine koymadı?Sengoku ve Garpa aynı anda daldı,siz kimsinizki Roger'ı yakalayasınız dedi.Resimden anlaşılacağı üzere Garp biriyle kapışmış sağlam.Roger la birlikte mi indirmişler Rox'u yada Rox'u Roger aldı(baş rol diye)Garpta başka biriyle çarpıştı.Wb-Roger savaşını merak ederken daha ilginç olaylar çıkmaya başladı iyimi.Roxta BB nin babası çıkacak.
 
Artık yeni amirali devreye sokması lazım ya. Şu an için ortam uygun gibi.
Her şeye bahane gibi duracak ama; ben Shounenlerde ilk vslerden nefret ediyorum. Greenbull geldi diyelim Hz. Kaido bile tek atamayacak bu adama. :D İlk paneli hele ki amiral diye yine Linlin'i madara eder Oda. :D
Garp, Rayleigh geleydi keşke. :D
 
Bu Rox kaptanının meyvesi Yami Yami No Mi olabilir mi acaba. Karasakal güncel rox tayfası yapmaya çalışıyor gibi. Neden o meyveyi bu kadar istediği ve beklediğini de açıklar bu
 
Bugün akıyor yavvvv :D

Öncelikle ben Garp ve Roger’ın Rox ve tayfasını tek başlarına dağıttığı düşünmüyorum çümkü aşırı absürt olur. Muhtemelen Ray-Sengoku ve hatta tsuru ve Gaban da olabilir orada. Zaten Garp, Ray’in sabaody de kendini sattığını falan duyunca baya içten gülmüştü ve efsane demişti. Sanırım yani Roger ile iş yaparken onunla da muhabbet kurmuş muhtemelen yani ben böyle düşünüyorum.

Denizciler de Drake ile zaten wano’ya bulaştı bu geçmişte ki ittifak olayını boşuna Oda önümüze koymadı. Kaido ile Big Mom çok güçlü olmuştu belli ki böyle bir isteyerek ya da istemeden ittifak olacak gibi. Sonuçta o ittifakta Rox’a karşı olmuş. Burada da iki eski Rox üyesi Yonko ittifak yapmış yani neden olmasın?

Oden, Wb’nin komutanı deniyor sanırım ama çok takılmamak gerek. Adam sonradan Roger ile de takılıyor. Yani bu gücünü azaltmaz. Oden baya sağlam adam her halinden belli.

BB’nin ise eğer o spoiler doğruysa, Rox’a benzemesi çok iyi ya da onu örnek alması ya da temsil etmesi artık ne dersek. Gayet güzel oldu bence.

Fuji de yara bere içinde ama dövüşün detayları lazım. Sonuçta sanırım öyle bir toplantının olduğu alanda dövüştüler. O yüzden çok yıkım ve zarar olmasın diye Fuji belki de meyve güçlerini fazla kullanamadı. Hemen Fuji gibi bir adamı ezmek doğru değil diye düşünüyorum :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık