Sen git meyve gücü kısan meyveye sahip ol, iki tane meyvesiz adam kitabını kaydırsın hahahahahhTeach'ın sahib olabilmek için WB nin tayfasına katılma nedeni olan yami yami no mi Rox'un meyvesi olabilirmiki silüeti çok karanlık
Sen git meyve gücü kısan meyveye sahip ol, iki tane meyvesiz adam kitabını kaydırsın hahahahahhTeach'ın sahib olabilmek için WB nin tayfasına katılma nedeni olan yami yami no mi Rox'un meyvesi olabilirmiki silüeti çok karanlık
Şikayet edenler çoluk çocuk gibi davranıyor, küfür, hakaret, bi' şey yok, yoruma dayanamıyorlarsa internete girmesinler. Hep olan geyik bu sitedeki senelerdir.Ben diyeceğimi dedim. Dinleyip dinlememek sana kalmış.
Hepsini geç, WB bilirdi. Teach O'na karşı kullandı meyveyi.Ben de öyle düşündüm de 2 3 meyveyi biliyor olurdu Marine Roxu bilse. Yamiyi görünce MFde Sengoku Garp anında indirmeye ugrasirdi
Herkes hoşuna gitmeyen mesajları şikayet edip ağlamalı bence.Şikayet edenler çoluk çocuk gibi davranıyor, küfür, hakaret, bi' şey yok, yoruma dayanamıyorlarsa internete girmesinler. Hep olan geyik bu sitedeki senelerdir.
Beni kimin şikayet ettiğini öğrenemiyor muyum?Ben diyeceğimi dedim. Dinleyip dinlememek sana kalmış.
Wano'ya ılımlı denizci göndermedikleri sürece bizimkilere gelen her yardım abes kaçar. Amiral seviyesinde veya yakın denizcilerin bizimkilere yardım etme nedenine anlam veremiyorum bir türlü.Sengoku üstü kapalı bir şekilde; "Wano'yla ilgilen," demiş gibi geldi bana. Giderler bence.
Ben oturup düşündüm ve Rayleigh - Ace'e bagladim. Kizmiyorum artıkWB'nin Wano'yu Kaidou'nun başına yıkmaması, en azından bunu hiç denememesi saçmalık. Burada kızılacak kişi WB değil, uzun soluklu seri bunlar böyle patlaklar olur hikayede. Böyle low bir olay olamaz.
Geminin adını ona göre vermiştir. Amacı Rox olmak belli. Tayfası hep güçlü yapmaya amaçlıyor. Yani öyle SMILE falan değil bildiğin ID 6. kat.Hepsini geç, WB bilirdi. Teach O'na karşı kullandı meyveyi.
Bence Twitter'dan @Alpamis i #cancel lamalılar, bu işin sonu oraya gider çok net.Herkes hoşuna gitmeyen mesajları şikayet edip ağlamalı bence.