Benlik bir şey yok. Ben sadece bana atılan mesajlara göre uyardım.Şikayet edenler çoluk çocuk gibi davranıyor, küfür, hakaret, bi' şey yok, yoruma dayanamıyorlarsa internete girmesinler. Hep olan geyik bu sitedeki senelerdir.
Benlik bir şey yok. Ben sadece bana atılan mesajlara göre uyardım.Şikayet edenler çoluk çocuk gibi davranıyor, küfür, hakaret, bi' şey yok, yoruma dayanamıyorlarsa internete girmesinler. Hep olan geyik bu sitedeki senelerdir.
Milenyum'un yaptığı Hitler tepki videolarındaki gibiyim. Çok canlar yakabilirim. Kendimden korkuyorum.Ben oturup düşündüm ve Rayleigh - Ace'e bagladim. Kizmiyorum artık
Geminin adını ona göre vermiştir. Amacı Rox olmak belli. Tayfası hep güçlü yapmaya amaçlıyor. Yani öyle SMILE falan değil bildiğin ID 6. kat.
Şaka yaptım lan nası inandın valla hiç tanımamışsın beniBirader niye bana söylemedin başta? Ciddi ciddi çok sıkıyor beni desen ben bir daha yazmazdım o tarzda zaten.:S
Kaido'nun Luffy'e tek attığı gün biz de herkesi şikayet etseymişiz keşke.
Garp-Roger ile aynı sebepten olabilir. Şu anda da karşıda Rox tayfası var sonuçta.Wano'ya ılımlı denizci göndermedikleri sürece bizimkilere gelen her yardım abes kaçar. Amiral seviyesinde veya yakın denizcilerin bizimkilere yardım etme nedenine anlam veremiyorum bir türlü.
Karasakal araştıran, okuyan bir adam zaten; belli. Rox'la ilgili her şeyi biliyordur. Hayran da olmuş olabilir.Geminin adını ona göre vermiştir. Amacı Rox olmak belli. Tayfası hep güçlü yapmaya amaçlıyor. Yani öyle SMILE falan değil bildiğin ID 6. kat.
Luffy-Katakuri dövüşünde istediği zaman gayet düzgün çizebildiğini kanıtladı benceTercih meselesi değil ki. Adamın hikaye 10 üzerinden 12 falan ama savaş çizemiyor. Aman çizmesin, ben aklımdan betimlerim daha iyi. :d
İnanmadım 'Oğlum sana söylüyorum, gelinim sen anla '' durumu.Şaka yaptım lan nası inandın valla hiç tanımamışsın beni
Ben oradaki denizcileri görmeden yorum yapmak istemem ama; bana Garp, Sengoku gibi az ve iyi niyetli denizciler var gibi geliyor.Garp-Roger ile aynı sebepten olabilir. Şu anda da karşıda Rox tayfası var sonuçta.
Toplu vs çizmek çok daha zordur. 1v1lerinde başarılı oldukları var ama meydan muharebesinde sanmıyorum.Luffy-Katakuri dövüşünde istediği zaman gayet düzgün çizebildiğini kanıtladı bence
Ben de bunu bekliyorum ama hala öyle bir şey çıkmadı.Yonkou Productions sanki rocks olayının sayıdaki asıl bomba olmadığını söylemişti. Başka ne var acaba?