Ama şeytan ayrıntıda gizlidir, Kaidou'yu kesebilen tek kılıçla kesmiş xD Yani kılıcın hakkı kılıca...Kizaruya Akainuya zarar veremeyen Marco ve Kaido kesen Oden. Oden > Marco olmalı ama
Ama şeytan ayrıntıda gizlidir, Kaidou'yu kesebilen tek kılıçla kesmiş xD Yani kılıcın hakkı kılıca...Kizaruya Akainuya zarar veremeyen Marco ve Kaido kesen Oden. Oden > Marco olmalı ama
+1 ben de öyle düşünüyorumKizaruya Akainuya zarar veremeyen Marco ve Kaido kesen Oden. Oden > Marco olmalı ama
O öyle de; Sengoku, komple Wano'dan bahsediyor. Sadece Oden'den değil yani.Roger Oden'i poneglyph okuyabildiği için gemisine almış olmasın?
Büyülü kılıç olmadığı belli oldu bence amaAma şeytan ayrıntıda gizlidir, Kaidou'yu kesebilen tek kılıçla kesmiş xD Yani kılıcın hakkı kılıca...
Onu yapmışsa Kong yapmıştır.Akainu demiş ki, birleşmiş milletlerde olmadıkları için Wano'ya adam madam göndermem...
Sengoku da, ben sadece tarih dersi veriyordum xd
Peki Sengoku'nun Akainu'nun bilgisi olmadan sword denen ekibi kurma ihtimali nedir :S
Değil elbette, fakat iki kılıcından sadece birisine Kaidou'yu kesen kılıç dendi :T Kullanıcının gücünü isteği dışında açığa çıkarıyor işte negzel kılıç.Büyülü kılıç olmadığı belli oldu bence ama