Belki Roger'a geçip ilişiğini kestiği içindir. Bilemedim.Bilmiyorum ki. Tümen önemli değil güçte Oda dedi zaten de Marco üstü gücü vardir belki
Ace için giden adamin Oden için neden gitmediği sorgulanmali. Yaziklar olsun
Belki Roger'a geçip ilişiğini kestiği içindir. Bilemedim.Bilmiyorum ki. Tümen önemli değil güçte Oda dedi zaten de Marco üstü gücü vardir belki
Ace için giden adamin Oden için neden gitmediği sorgulanmali. Yaziklar olsun
Kong, Sengoku falan illa ki vardır bence.Eğer Garp ve Roger'in yanında başka güçlü kişiler yoksa bu bayağı büyük bir olay.
Nedense babalığın sürekli açığı aranıyor.Beyazbıyık için neden laf söylüyorsunuz ki? Oden öldüğü zamanlarda o tayfanın bir üyesi değildi. Yani Beyazbıyık'ın sorumluluğu yok Oden üzerinde. Kaldı ki, Wano dışa kapalı bir ülke. Duymamış bile olabilir bu saldırıyı.
Bilemiyorum reyiz, sadece kaptanlarının yenildiğini söylemiyorlar mıydı spoilerdaYımrığları pek öyle söylemiyor gibi :S Muhtemel rakipleri şunu söylemiş midir acaba?
God Valley diyor ya reyiz :S Ben mi yanlış biliyorum, bu ilintili değil miydi :S belki ben uyduruyorumdur Vali Valley diye okunuyor İngilizce'de :T Uydurma ihtimaline karşı wikiye baktım, şöyle diyor reyiz.İskandinav ne la.Nerde vermiş.
Bence yeter. İnsanları kışkırtmaya devam etme artık.Bu arada WB'nin ödülü güncel ödül gibi duruyor.
Gelecekten foto bulmadılarsa güncel ya besbelli.Bu arada WB'nin ödülü güncel ödül gibi duruyor.
Kim kışkırıyor? Güzel tartışma konusu çıkar buradan.Bence yeter. İnsanları kışkırtmaya devam etme artık.