İkidir yüksek tempolu güzel sayılar çıkıyor. Denizcilerin Hükumet'ten ayrı bir gündeme sahip olmasını ve bu iki yapının birbirlerinden habersiz işler çevirmelerini beğendim. Bu sayede Wano'da (ve Onigashima'da) yaşanabilecek ortaklıklar ve ayrışmalar daha fazla parametre kazanmış oldu. Sword ismi de Marvel'daki SHIELD yapılanmasına paralel bir tercih gibi geldi, hoş Marvel'da zaten Sword dahil her türlü türevini yaptılar bunun; Spear olsun, Hammer olsun. X Drake'in gereksiz yere göz bandı kullanmasından anlamak lazımdı. Eğer Law'u serbest bırakan gerçekten de Drake ise, Denizcilerin Ninja-Pirate-Mink-Samurai Alliance'ın yanında olacağı, Hükumet'in ise Shogun otoritesinin yanında olacağı ilginç bir ayrışma görebiliriz.
Şu anda cevabını merak ettiğim bir soru da Sword'un kime direkt olarak rapor veriyor olduğu. Zamanında Rosinante'nin dahil olduğu program da Sword ise ve bu işin başında hala Sengoku varsa ve sayının ilk sayfalarında Garp'ın Neptune'e bahsedecek olduğu olay da yine Kaido ve Big Mom ortaklığı ise, yani Sakazuki'ye gitmeden önce Sengoku ve Garp'ın filtresinden geçen bir ağ söz konusu ise bu iş tahmin ettiğimizden daha ilginç senaryolara gebe olabilir. Aksi takdirde direkt Sakazuki'ye rapor veren bir organizasyonda Koby'nin yer alması çok aklıma yatmıyor. Hak ettiği rütbelere yükselmesinin önünü tıkamıyor olsa dahi Sakazuki'nin Koby'yi bu kadar yakınında tutmak isteyeceğini zannetmiyorum.
Koby ile Hancock karşılaşması için de hemen aklımdan bir fanfiction yazdım, gerçekleşmesi çok düşük olasılık tabii
. Luffy'nin hala tutsak olduğunu zanneden Koby, bu bilgiyi Hancock karşısında ağzından kaçırır ve Hancock, Luffy'yi kurtarmak için Wano'ya gitmek ister. Bu sırada X Drake, Sword organizasyonundakilerden Wano'ya destek isteyince hep beraber Amazon Lily'den Wano'ya yola çıkarlar. Eğer Oda'nın Hasır Şapka müttefiklerini büyük bir savaş için Wano'da toplama niyeti varsa böyle bir senaryo da güzel olurdu be, neyse.