Memnun olmamakla beraber, aleyhinde faliyetler yürütme ihtimalinden bahsediyorum.La zaten teşkılatta adam akıllı kim hükümetten memnun ki.
Memnun olmamakla beraber, aleyhinde faliyetler yürütme ihtimalinden bahsediyorum.La zaten teşkılatta adam akıllı kim hükümetten memnun ki.
Aleyhte bir şeyler yürütenler muhtemelen devrimcilerle işbirliğine yönelir. Kaido'nun tayfasına ajan sokmanın ne gibi bir faydası olabilir ki?Memnun olmamakla beraber, aleyhinde faliyetler yürütme ihtimalinden bahsediyorum.
Yeryüzündeki en büyük güçlerden biri Kadio, casussan Kaido'nun yanına adam sokmayacaksın da nereye sokacaksın?Aleyhte bir şeyler yürütenler muhtemelen devrimcilerle işbirliğine yönelir. Kaido'nun tayfasına ajan sokmanın ne gibi bir faydası olabilir ki?
Hükümetin aleyhine bir iş çeviriyorsan Kaido'ya ajan koymanın mantığı ne diyorum. Yoksa tabiki Kaido'ya ajan verilmesini garip bulmuyorum.Yeryüzündeki en büyük güçlerden biri Kadio, casussan Kaido'nun yanına adam sokmayacaksın da nereye sokacaksın?
Yıldız mı? Neden?Law, yıldız istihbarat teşkilatından çıkarsa şaşırmam...
Enel k.hakisi olmasa tam bir meyve israfı zaten.Luffynin lastik olması Oda için olayı bitirmiştir. Arkadaş hala lav iletken bu yalıtkan diye geveliyor, Sakazukinin Eneli yenmesi için meyvesine bile ihtiyacı yok zaten.
Isısı var ama Smoker'ın dediği daha mantıklı geldi. Doğrudan meyve kaynaklı olduğundan lastiğe onu da iletmiyor. Mantıklı ama Oda'dan da doğaüstü seride mükemmel doğa kanunu beklemek hata, haklısın.Yok abicim işte One Piece'de yıldırımın ısısı. Yıllardır aynı muhabbet, ne kurcaladınız şu konuyu. Salın gitsin artık şunu. Enel ne adamları çarptı bir cacık olmadı,.en hasar görmeyecek adamın neden hasar görmediği tartışılıyor.
Normalde yalıttığı yerde enerji dönüşümü olması lazım. İletkenin ısınması için wattun öziletkenliğin çok üstünde olması gerekiyor diye biliyorum.Yıldırım etki etmediği için ısısıda etki etmez.Çünkü etki yok doğal olarak tepki de yok.Ancak elektriğin etki ettiği baska bir metal örneğin anime de olduğu gibi altın buna iyi bir örnek.Altını ısıtarak eriyor zaten bu yüzden Luffy nin eli altına değince kızarıyor... bu kadar basit
Anladım, teşekkürler.Çünkü ısının kaynağı yine meyve.
Ehem. Ayıp oluyor bunca yıllık şanıma. Hemen size room yapayım mıLaw, yıldız istihbarat teşkilatından çıkarsa şaşırmam...
Teşekkürler animenin en sevdiğim üçlüsünü bir arada gördüğüm en iyi resimTabi ki. Bende başkasından almıştım zaten