Aman uzak dursunlar. :/ Nami falan alacak neredeyse bunları. :/Gözümüz yollarda kaldı. Smoker ve Tashigi'nin acil Wano'ya iniş yapması lazım.
Aman uzak dursunlar. :/ Nami falan alacak neredeyse bunları. :/Gözümüz yollarda kaldı. Smoker ve Tashigi'nin acil Wano'ya iniş yapması lazım.
Oyle bir iddia ortaya atmadim nerden cikti ki bu?Eee Luffy tek mi alacak o zaman?
Zoro tek basina tek yemeyecek mi?Doğru Oven'ı falan yenemiyor daha.
Hawkins'i bu hale getiren Law'sa seriyi birakacagim.
.
Diğeri de Tashigi sayesinde değil miydi :TLan! Bir dakka kimse uyanmamış
Wado - Zoronun bir kadın arkadaşından kalma kılıç.
Enma - Zoronun gene bir kadından aldığı kılıç
Birisi ile dövüşürken kuinayı düşünecek, diğeri ile dövüşürken sevgilisini Bakın sandai kitetsu da başka kadından buna geçecek Anasından
İddia attın demedim yav. Hani Zoro'nun ve diğerlerinin girmesi abartı yazmışsın o yüzden sordum. Demek ki yanlış anladım kusura bakma o zamanOyle bir iddia ortaya atmadim nerden cikti ki bu?
Zoro vs Kaido denmis ona laf ettim.
Sabah bölümle uyanırız o zaman.Bölüme bak hele hele.
Onların varlığı yeter.Aman uzak dursunlar. :/ Nami falan alacak neredeyse bunları. :/
Hakkatten haDiğeri de Tashigi sayesinde değil miydi :T
Hiyori'ye neler verecek bilemeyiz tabii. Fakat baya bonkör gibi davranacak bu sefer. Lütfen Zoro fanı olan arkadaşlar yanlışım varsa düzeltsin. 1000 bölümdür Zoro diye izlediğimiz adam, karşısına gelen her kadına kazmaca davranıyor değil mi? İnsan gibi davrandığı bir kadın arkadaşımız olmadı daha. Luffy'e gösterdiği yumuşaklığı kadınlara göstermiyordu.Bir kılıç alıp iki kılıç verecek Hiyori'ye :m