Spoilera göre iki kılıç stili ile dövüşüyormuş Oden. Kılıçlardan birini Momo'ya, diğerini Hiyori'ye vermiş.Oden tek kilic kullanmiyor mu ki?
Spoilera göre iki kılıç stili ile dövüşüyormuş Oden. Kılıçlardan birini Momo'ya, diğerini Hiyori'ye vermiş.Oden tek kilic kullanmiyor mu ki?
Belki Tengu tipli elemanda falan olabilir kılıç.Muhtemelen Hyori, diğer kılıç ortada yok diye var olan tek kılıç anlamında söylemiş olabilir.
Roronoa Zoro Kaido'nun ejder pullarının nefesini duyarak da bu işi halledebebilecek kapasitede bir adam. Oda'nın Enma'yı "Kaido kesebilen kılıç" diye pazarlaması hoş olmadı.Wano halkı gereksiz kılıç fetişi yapıyor olabilir sanki. Sadece Enma kesiyor deyip, başka bir kılıcın daha kesmesi buna işaret gibi.
Daha yeni okuyabildim oyleymis Dedigin gibi 2kilicla yapmistir,tek kilic yarasi gibi durmuyor cidden.Spoilera göre iki kılıç stili ile dövüşüyormuş Oden. Kılıçlardan birini Momo'ya, diğerini Hiyori'ye vermiş.
Muhtemelen Oden'in eline Yubashiri'yi versen yine Kaido'yu keserdi. Oda yine fantezi kasıyor, ejderha kesen kılıç klişesi. Zoro ekstra bir kılıç olmadan Kaido'yu kesip geçse şaşırmazdım ben.Belki Tengu tipli elemanda falan olabilir kılıç.
Roronoa Zoro Kaido'nun ejder pullarının nefesini duyarak da bu işi halledebebilecek kapasitede bir adam. Oda'nın Enma'yı "Kaido kesen kılıç" diye pazarlaması hoş olmadı.
Kızın niyeti kötü. Zoroyu gaza getirip aslansin kaplansin diye Kaidoya daldiracak. Zoro da ulan kılıç var diye gaza gelip tekini yiyecek. Hiç olmadı buBelki Tengu tipli elemanda falan olabilir kılıç.
Roronoa Zoro Kaido'nun ejder pullarının nefesini duyarak da bu işi halledebebilecek kapasitede bir adam. Oda'nın Enma'yı "Kaido kesebilen kılıç" diye pazarlaması hoş olmadı.
Hawkins bile bile dayak yemiş gibi. Law, bunun Hawkins'in planı olduğunu düşünüyor.Hawkins'i bu hale getiren Law'sa seriyi birakacagim.
Zoro Kaido'ya falan da girmeyecek abartmadir bu.
Pudding mi sandın?Kızın niyeti kötü. Zoroyu gaza getirip aslansin kaplansin diye Kaidoya daldiracak. Zoro da ulan kılıç var diye gaza gelip tekini yiyecek. Hiç olmadı bu